Webbanner-BistroBerto2

Bistro Berto - Gastronomie in de Elindus Arena

Bistro Berto

Sinds 2018 zorgt Bistro Berto voor een vleugje gastronomie in de Elindus Arena. De zaak van sterrenchef David Bertolozzi is een van de parels van de Zuidercorner.

Naar bistroberto.be

De businesslunch is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag. 's Avonds dineert u à la carte en ondertussen is de loungebar doorlopend open van 's middags tot 's avonds.

Nu reserveren

We verwelkomen u graag op de eerste verdieping van de Zuidercorner van de Elindus Arena. Tot binnenkort in Bistro Berto!

Wedstrijddagen

Ook op thuiswedstrijden van SV Zulte Waregem kan je in Bistro Berto terecht. TOPE zorgen we voor een verzorgde wedstrijdformule in de parel van de Zuidercorner.

Je geniet vanaf twee uur voor de wedstrijd van een driegangenmenu (aperitief en dranken inbegrepen) en volgt de wedstrijd vanop het terras of vanuit de tribune. Na de wedstrijd krijg je toegang tot de afterdrink, samen met alle business partners van Essevee.

Nu inschrijven

We bieden deze formule aan voor 225 euro per persoon (niet-topper) of 275 euro (topper). Reserveren kan enkel op business@essevee.be.

Kijk even binnen!

Close