levensreddend handelen 1.0

Schrijf je nu in voor de sessies levensreddend handelen

Op donderdag 23 en donderdag 30 maart organiseert Essevee verschillende sessies levensreddend handelen. Schrijf je nu in, de sessies zijn helemaal gratis bij te wonen.

In het voetbalseizoen 2022-2023 namen we het, in speciale shirts ter nagedachtenis van Franck Berrier, op tegen KV Oostende. Ten voordele van het goede doel werden de wedstrijdshirts geveild. Bij Essevee bracht dit, mede door de verdubbeling van het bedrag door de spelersgroep, € 5.000 op.

Een mooi bedrag dat enerzijds diende als investering in EHBO-opleidingen voor medewerkers, vrijwilligers en jeugdspelers van Essevee. Anderzijds gaat een deel van de opbrengst naar vzw Hartekinderen.

Na enkele succesvolle edities besloot Essevee om opnieuw twee sessies levensreddend handelen te organiseren. Beide sessies starten om 19.00 uur. Als supporter, medewerker of vrijwilliger van #TeamEssevee kan je je via deze pagina gratis inschrijven.

De workshop wordt gratis aangeboden! Grijp deze kans! Zo ben je in staat om snel en correct te handelen in noodsituaties en - wie weet – een leven te redden…

Schrijf je nu in via het formulier op deze pagina.

Inschrijven

Close