webbanner_levensreddendhandelen

Schrijf je nu in voor de sessies levensreddend handelen

Op donderdag 24 maart en zaterdag 16 april organiseert Essevee, in samenwerking met Rode Kruis Vlaanderen en Als Seconden tellen, verschillende sessies levensreddend handelen. Schrijf je nu in, de sessies zijn helemaal gratis bij te wonen.

Op speeldag zes in de Jupiler Pro League namen we het, in speciale shirts ter nagedachtenis van Franck Berrier, op tegen KV Oostende. Ten voordele van het goede doel werden de wedstrijdshirts geveild. Bij Essevee bracht dit, mede door de verdubbeling van het bedrag door de spelersgroep, € 5.000 op.

Een mooi bedrag dat enerzijds dient als investering in EHBO-opleidingen voor medewerkers, vrijwilligers en jeugdspelers van Essevee. Anderzijds gaat een deel van de opbrengst naar vzw Hartekinderen.

Doelstelling is dat in de loop van dit seizoen meer dan 150 medewerkers, spelers, supporters,...van Essevee een workshop ‘levensreddend handelen’ volgen. 

De workshop wordt gratis aangeboden! Grijp deze kans! Zo ben je in staat om snel en correct te handelen in noodsituaties en - wie weet – een leven te redden…

Schrijf je nu in via het formulier op deze pagina.

Inschrijven is niet langer mogelijk.

Wens je toch nog last-minute jouw plekje te reserveren voor de sessie op zaterdag 16 april? Stuur een mailtje naar community@essevee.be.

Close