2 jaar geleden gepost

Zinho Gano gaat ALL-IN voor Essevee

Essevee heeft met Zinho Gano (27) zijn zesde aanwinst van de zomermercato te pakken. De spits komt over van KRC Genk en tekent een contract van 3 jaar (plus één jaar optie) aan de Gaverbeek.

Met zijn 1,98m moet hij de komende seizoenen voor de doelpunten zorgen bij Essevee. Gano is een ervaren, kopbalsterke spits en kwam in zijn carrière al voor een aantal Belgische ploegen uit. Bij zijn laatste uitleenbeurt was hij goed voor 6 goals en 1 assist in 11 wedstrijden.

"Een definitieve transfer zorgt voor stabiliteit. Het zal me de nodige rust geven om optimaal te presteren", vertelt Zinho. "Ik kijk uit naar mijn eerste wedstrijd voor SV Zulte Waregem. De accomodaties en het stadion zijn hier top. Ik kan niet wachten tot ik de fans ontmoet.”

“Zinho is een speler die de Belgische competitie door en door kent”, aldus Eddy Cordier. "Het is een ervaren speler die mogelijk wel eens een sleutelfiguur kan zijn voor Zulte Waregem. Ondanks de interesse van veel clubs zijn we dan ook tevreden dat hij onze aanvalslinie komt versterken."

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close