2 jaar geleden gepost

Word jij onze Patrick Fan of the Match?

We hebben jullie meer dan een seizoen moeten missen, maar jullie passie en liefde op de tribunes blijft onveranderd. Elke thuiswedstrijd opnieuw mogen onze spelers rekenen op jullie steun en daarvoor willen we jullie bedanken. Breng kleur in het stadion, word onze Patrick Fan of the Match en ga naar huis met een fantastische prijs.

Hoe word ik Patrick Fan of the Match? 

Vanaf #DenDerby kiezen we na elke thuiswedstrijd één Fan of the Match. Draag jij één van onze wedstrijdshirts van dit jubileumseizoen dan maak je zomaar even kans op een fantastische prijs.

Tijdens de wedstrijd gaat de lens van onze huisfotograaf op zoek naar de Fan of the Match. Meteen na het laatste fluitsignaal kiest onze computer dé supporter van deze speeldag. 

Vergeet bij het verlaten van de Elindus Arena niet om één van de grote LED-schermen te bekijken. Staat jouw foto op het scherm, haast je dan naar de Essevee Shop en neem jouw geweldige prijs in ontvangst.

Wat kan ik winnen?

Naast de trotse titel van Patrick Fan of the Match, maak je kans op een fantastische prijs! Komt jouw foto na de wedstrijd tegen KV Kortrijk op het scherm, dan ga je naar huis met een knaller van een surprise. Onze Fan of the Match beleeft wint een VIP-beleving voor twee personen voor één van de volgende thuiswedstrijden (wedstrijd naar keuze) met aansluitend een overnachting in het gloednieuwe Parkhotel Waregem.

Was jij onze Fan of the Match, maar heb je de foto op één van de LED-schermen gemist? Geen nood! De dag na de wedstrijd maken wij ook onze Fan of The Match bekend via sociale media. Herken je jezelf op de foto dan kan je jouw prijs nog in dezelfde week afhalen in de Essevee Shop.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close