10 maanden geleden gepost

West-Vlaamse maand: voor 20 euro naar Cercle én KVO

In oktober strijden we voor de eer van de provincie. We nemen het op tegen de vier West-Vlaamse ploegen en daarvoor hebben we jullie steun nodig. Haal voordelig je tickets voor Cercle Brugge (5 oktober) en KV Oostende (26 oktober) in huis of breng als abonnee vrienden mee voor de topper tegen Club Brugge!

In oktober staat onze eer op het spel. We nemen het in het Regenboogstadion op tegen Cercle Brugge (5 oktober), KV Oostende (26 oktober) en Club Brugge (30 oktober) en trekken tussendoor naar het Guldensporenstadion voor #DéDerby (19 oktober).

Combiticket: Cercle en KVO voor 20 euro

TOPE maken we het verschil! Voor 20 euro woon je de wedstrijden tegen Cercle Brugge (zaterdag 5 oktober om 20.00 uur) en KV Oostende (zaterdag 26 oktober om 20.00 uur) bij. -16-jarigen betalen slechts 10 euro voor een combiticket.

Bestel online

Je kan je combiticket scoren in de Essevee Shop of online. De actie loopt tot zaterdag 5 oktober om 12.00 uur en is niet geldig aan de loketten. 

Kan je slechts 1 van de 2 wedstrijden bijwonen? Bestel dan je tickets online of in de Essevee Shop. Alle informatie vind je op deze pagina's:

  • Essevee-Cercle Brugge: klik hier
  • Essevee-KV Oostende: klik hier

Tickets voor Club Brugge enkel voor abonnees

In de herfstvakantie ontvangen we Club Brugge in het Regenboogstadion. Enkel abonnees kunnen tickets aankopen voor de topper op woensdag 30 oktober om 20.30 uur. Er is geen online verkoop en de loketten blijven op de wedstrijddag gesloten.

Ticketinfo

Iedere abonnee kan maximaal vier tickets aankopen op vertoon van zijn eigen abonnement en identiteitskaart. Tickets zijn van nu tot en met woensdag 30 oktober om 17.30 uur te koop in de Essevee Shop te koop . Er is geen online ticketverkoop en ook de stadionloketten blijven gesloten op de dag van de wedstrijd. 

Alle informatie over de ticketverkoop voor de provinciederby vind je op essevee.be/zwaclu.

Combiregeling voor De Derby op KVK

Essevee is uit op revanche in Vlasico. Op zaterdag 19 oktober om 20.00 uur krijgen we die kans. Dan trekken we naar het Guldensporenstadion voor de eerste Derby van het jaar.

Onze supportersclubs

Er is een combiregeling van kracht dus tickets zijn enkel verkrijgbaar via onze officiële supportersclubs. Er zijn nog geen ticketprijzen beschikbaar maar reserveer nu al je plaatsje voor de kortste verplaatsing van het jaar!

    DEEL DIT ARTIKEL:

    Close