2 jaar geleden gepost

Welkom Joost van Aken!

Joost van Aken is de eerste zomertransfer bij Essevee met het oog op het nieuwe seizoen. De 27-jarige verdediger plaatste zonet zijn krabbel onder een tweejarig contract aan de Gaverbeek.

Joost van Aken komt over van Sheffield Wednesday waar hij afgelopen seizoen 17 wedstrijden speelde in de Engelse Championship. Daarvoor maakt hij het mooie weer bij onder andere Heerenveen en de jeugd van Ajax. De linksvoetige verdediger versterkt volgend seizoen de troepen van coach Francky Dury en is dan ook de eerste zomertransfer bij Essevee.

“De gesprekken die ik had met sportieve staf en de mensen van de club gaven mij meteen een goed gevoel”, vertelt van Aken. “Ik kijk uit om aan het nieuwe seizoen te beginnen, hopelijk met supporters.”

“Achter de schermen bereiden we al enkele weken het nieuwe seizoen voor. Na een erg uitvoerige screening is de komst van Joost ons eerst wapenfeit”, vertelt CEO Eddy Cordier. “We hadden al enkele aangename gesprekken met Joost waaruit blijkt dat hij perfect matcht met het DNA van Essevee.” 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close