2 jaar geleden gepost

Welkom David Hubert!

Na de aankondiging van Joost van Aken, stellen we vandaag onze tweede transfer van de zomer voor. David Hubert komt transfervrij over van OH Leuven en voetbalt de komende twee seizoenen in onze kleuren.

Met meer dan 250 wedstrijden op de teller in de Jupiler Pro League is David Hubert (33) één brok ervaring. De verdedigende middenvelder komt transfervrij over van promovendus OH Leuven waar hij 31 wedstrijden speelde afgelopen seizoen. Bij Essevee loopt hij met Jelle Vossen een oud bekende tegen het lijf. Enkele jaren terug maakten ze samen het mooie weer bij KRC Genk.

“Essevee is een club die ambitie uitstraalt en elk jaar wil groeien en verbeteren, dat past perfect bij mijn profiel”, vertelt David Hubert. “Ik kijk er naar uit om de eerste wedstrijden te spelen voor de supporters van Essevee. Die zijn hier toch altijd heel belangrijk.”

“We vinden het belangrijk om een goeie mix te vinden tussen jonge spelers en jongens die ervaring hebben”, vertelt CEO Eddy Cordier. “Die ervaring en de leiderschapskwaliteiten van David zullen de groep op en naast veld versterken.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close