4 jaar geleden gepost

Welkom bij Team Essevee Gianni Bruno

SV Zulte Waregem heeft zich versterkt met Gianni Bruno. De 27-jarige aanvaller verlaat Cercle Brugge transfervrij en tekende een contract voor drie seizoenen bij Team Essevee.

“Ik heb al kunnen proeven hoe het voelt om te scoren in het Regenboogstadion”, lacht de Luikse Italo-Belg. Vier keer vond hij vorig seizoen de weg naar doel tegen Essevee. De naam Gianni Bruno circuleerde eerder al in en rond het Regenboogstadion. “Het klopt dat ik vroeger al contact heb gehad met Francky Dury maar tot een akkoord is het toen niet gekomen. Na twee mooie jaren bij Cercle Brugge - Bruno promoveerde met de vereniging naar het hoogste niveau - is dit het ideale moment voor een stap hogerop in mijn carrière; Zulte Waregem is een club met veel aanzien in de Jupiler Pro League en kan een mooi palmares voorleggen.

De eerste werkdag voor Bruno zit er inmiddels op. “Ik ben heel hartelijk ontvangen, maakte kennis met mijn nieuwe werkomgeving en trainde al voor het eerst mee met de groep. Dit is een enorm motiverende omgeving om elke dag het beste van jezelf te geven. Laat de competitie maar beginnen.”

DEEL DIT ARTIKEL:

Close