3 jaar geleden gepost

Wedstrijden Pro League achter gesloten deuren

Tot minstens 19 november zullen wedstrijden in de Pro League achter gesloten deuren worden afgewerkt en zijn geen toeschouwers toegelaten in de Belgische voetbalstadions. Dat is een van de beslissingen die het Overlegcomité deze ochtend bekendmaakte. Dit betekent dat we op 2 november #DéDerby achter gesloten deuren moeten spelen.

Geen supporters op De Derby

Net in een periode waar we de steun van onze supporters extra hard nodig hebben, zullen we met pijn in het hart #DéDerby afwerken in een leeg Regenboogstadion. De wedstrijd tegen de buren is voorlopig de enige thuiswedstrijd die onder de nieuwe maatregelen valt.

Abonnees die al reserveerden voor die thuiswedstrijd ontvingen al hun ticket, maar dat is nu jammer genoeg niet meer geldig. De derby van maandag 2 november achter gesloten deuren komt in aanmerking voor compensatie. Je vindt alle info terug op www.essevee.be/geslotendeuren.

Vaneigens komen we ook nu weer terug!

Ondanks de inspanningen van de Pro League, het Vlaamse Ministerie van Sport en Essevee gaan de stadions opnieuw dicht. Team Essevee vindt dat spijtig. Want voetbal is pas écht voetbal met fans in het stadion. Maar hoe beter we nu TOPE de maatregelen tegen de verspreiding van het virus volgen, hoe sneller we elkaar terugzien in ons Regenboogstadion. Vaneigens komt het terug. Samen komen we sterker terug. Tope Es Alles Meuglijk!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close