2 jaar geleden gepost

"We hebben vertrouwen om door te gaan tot het einde van het seizoen"

Na een knappe 7 op 9 tegen KV Oostende, Charleroi en STVV ontvangen we zondag Standard aan de Gaverbeek. Kunnen we een vervolg breien aan onze sterke reeks? We kijken samen met coach Francky Dury al even vooruit naar de partij van dit weekend.

"We hebben vertrouwen om door te gaan tot het einde van het seizoen"

Voordat onze coach Francky Dury zich uitspreekt over de thuiswedstrijd van zondag tegen Standard, blikt hij nog even kort terug naar de overwinning van vorige week in STVV. “De laatste drie matchen hebben we tot een goed eind gebracht. We namen vorige zaterdag de drie punten mee vanuit Stayen en dat geeft ons vertrouwen om zo door te gaan tot het einde van het seizoen", zegt Dury.

"Veel goesting in zondag"

Zondagnamiddag om 16 uur ontvangen we de jongens uit Luik. Onze trainer is tevreden met de prestaties van de afgelopen weken en pronkt met de progressie die de spelers maakten. "We zijn klaar om zondag de strijd aan te gaan. Het heeft geen zin om op voorhand te spreken over Play Off 2 en zullen ons gewoonweg moeten tonen op het veld. Om te beginnen is dat nu tegen Standard", vertelt de coach. "Ik heb vertrouwen in mijn jongens. We hebben alleszins veel goesting in zondag.”

Blessure-update

Jannes Van Hecke traint opnieuw goed mee, Luka Zarandia blijft nog altijd geblesseerd.

Selectie

Doelmannen: Sammy Bossut, Louis Bostyn, Eike Bansen

Verdedigers: Olivier Deschacht, Daniel Opare, Ewoud Pletinckx, Laurens De Bock, Cameron Humphreys, Cheik Thiam, Nikos Kainourgios

Middenvelders: Damien Marcq, Omar Govea, Ibrahima Seck, Mathieu De Smet

Aanvallers: Jelle Vossen, Tomáš Chorý, Jean-Luc Dompé, Gianni Bruno, Antoine Colassin, Youssuf Sylla

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close