1 week geleden gepost

Wat moet je weten als je zondag naar het Regenboogstadion afzakt?

Zondag staat onze derde thuiswedstrijd met publiek op het programma. We ontvangen Royal Antwerp FC in een bijzonder kader. De voorschriften van de vorige thuiswedstrijden blijven gelden maar er zijn ook enkele nieuwe veiligheidsmaatregelen. We sommen ze even voor je op.

Rookverbod in het volledige stadion

De mondmaskerplicht is een van de absolute voorwaarden om voetbal met publiek toe te laten. Enkel om te drinken, eten, liplezen of je neus te snuiten, kan een uitzondering worden gemaakt. Daar hoort roken dus niet bij.

Om ervoor te zorgen dat alle supporters in alle stadions zoveel mogelijk het mondmasker dragen, ging de Pro League over tot een algemeen rookverbod. Het rookverbod geldt van zodra je de toegangscontrole bent gepasseerd.

Essevee Shop blijft gesloten

Eerder deze week testten drie medewerkers van Essevee positief. De wedstrijdorganisatie kwam niet in het gedrang maar het leidt tot enkele maatregelen.

Zo blijft onder andere de Essevee Shop gesloten:

 • Print je ticket thuis & bezorg het ticket ook tijdig aan iedereen binnen je bubbel.
 • Laad je kaart op via de Starnet Cashless app of aan de oplaadpunten in het stadion. Je kan je kaart niet meer opladen in de Essevee Shop.
 • Er is geen ticketverkoop. Het loket naast de Essevee Shop is enkel open als helpdesk.

Drinken en eten in het Regenboogstadion

Net zoals de voorbije wedstrijden bestel je dranken vanop je zitplaats. Dat gebeurt via in-seat delivery of door medewerkers die je bedienen in de tribune. Er zijn ook hamburgers te koop in iedere tribune. Die kan je wel aan de vaste eetstanden afhalen en betalen.

Je rekent al je aankopen af met een cashless betaalkaart of je abonnement. Lees alle informatie over in-seat delivery hier nog eens na én laad je betaalkaart op via de Starnet Cashless app. Bij je online oplading van 100 euro krijg je bovendien een bonus van 5 euro.

Respecteer de regel van vier

Gedurende de laatste weken kondigde de federale overheid al enkele verstrengingen aan. Onder andere de sociale bubbel werd beperkt tot vier personen. Gezien de slechte cijfers gaan wij ook over tot die beperking.

Je zit zondag dus met maximaal vier personen naast elkaar. Registreerde jij een bubbel van vijf personen? Dan hebben wij je bubbel opgedeeld in 3 zitjes en 2 zitjes.

  Blijf de gouden regels respecteren & kom op tijd

  En natuurlijk vergeten we de gouden regels niet. Houd afstand, draag te allen tijde je mondmasker en volg de richtlijnen van de stewards op bij het betreden en verlaten van het stadion. Lees alles nog eens na op deze pagina.

  Meer dan ooit roepen we je op om het veilig te houden. Om dat mogelijk te maken, komen onze fans gespreid toe aan het Regenboogstadion en verdeeld over verschillende ingangen. Hieronder vind je nog eens een overzicht:


  (klik om te vergroten)

   

  Tags

  DEEL DIT ARTIKEL:

  Close