2 jaar geleden gepost

Vroeg doelpunt niet voldoende voor puntenwinst in Anderlecht

DOELPUNTEN

6' Vossen 0-1

32' El Hadj 1-1

47' Murillo 2-1

54' Verschaeren 3-1

89' Diaby 4-1

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Essevee kwam vroeg op voorsprong via Vossen maar na een rode kaart voor Marcq profiteerde Anderlecht optimaal door nog 4 keer te scoren.

TEAM

RSC Anderlecht

Essevee

Essevee

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor Essevee. Na een hoekschop verlengde Deschacht met het hoofd tot bij Vossen. Jelle tikte van dichtbij de 0-1 tegen de netten. De VAR diende wel nog te bevestigen dat er geen sprake was van buitenspel. Essevee ving Anderlecht goed op en de thuisploeg kon maar weinig gevaar creëren. Essevee had alles goed onder controle. Tot iets voorbij halfweg de eerste helft Boterberg rood trok voor Marcq. Anderlecht profiteerde vrijwel meteen. Trebel vond El Hadj in de zestien en de youngster knalde in de verste hoek binnen. Op slag van de rust maakte Murillo er 2-1 van na een hoekschop. Opnieuw een domper voor Essevee.

Essevee had het in de tweede helft moeilijk met de minderheidssituatie. Anderlecht eiste het meeste balbezit op en ging geduldig op zoek naar een nieuw doelpunt. Dat doelpunt kwam er ook na een knappe actie van Verschaeren, 3-1 en match gespeeld. Bostyn toonde zich nog met enkele prima reddingen. In de slotminuut diende Louis zich toch nog een laatste keer om te draaien. Een schot van Diaby week af op de voet van Deschacht en de 4-1 was een feit.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close