2 jaar geleden gepost

Voorbeschouwing: KV Mechelen - Essevee

Voor speeldag 12 in de Jupiler Pro League trekken we op zaterdag 23 oktober naar KV Mechelen. Om 18.30 uur gaat de bal aan het rollen Achter De Kazerne.

Ons laatste duel tegen KV Mechelen

Afgelopen seizoen trokken we op speeldag 33 naar KV Mechelen. De Europe Play-Off lonkte voor twee teams die een lastige seizoensstart kenden. Op het halfuur plaatste Storm met twee doelpunten zijn team in een zetel. Na een halfuur voetballen wist Gianni Bruno de aansluitingstreffer binnen te duwen, maar al snel maakte Druijf de 3-1. Ondanks de 3-2 van dezelfde Gianni Bruno wist KV Mechelen nog een vierde keer te scoren en keerde Essevee met lege handen huiswaarts.

De wedstrijd in statistieken

In de laatste vijf onderlinge duels vonden onze jongens telkens minstens twee keer de weg naar doel. In totaal trilden de netten veertien keer in het voordeel van Essevee over de laatste vijf wedstrijden.

Naast Jean-Luc Dompé, die sinds vorige week de assistenkoning is in de Jupiler Pro League, hebben we nog een speler die een rangschikking aanvoert. Middenvelder Abdoulaye Sissako is de speler met het hoogst aantal succesvolle dribbels dit seizoen. (15/20)

In totaal wonnen beide ploegen elf keer tegen elkaar en eindigde het zeven keer op een gelijkspel. De Mecheleaars wisten de laatste twee keer te winnen. Onze laatste overwinning dateert van 2019, we gingen met 0-2 winnen Achter de Kazerne. Bruno en Larin waren goed voor de Waregemse doelpunten. 

De Selectie

  • Joost Van Aken revalideert nog met een voetblessure
  • Lasse Vigen sukkelt met een blessure aan de kuit
  • Bent Sørmo is uit met een rugblessure
  • David Hubert mist de selectie door een schouderblessure
  • Frank Boya is nog steeds geschorst

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close