1 jaar geleden gepost

Voorbeschouwing: Essevee - Beerschot

Zeven, hét nummer van deze Essevee - Beerschot. Zeven keer wonnen de Kielse Ratten, zeven keer telden wij drie extra punten na affluiten. Zondag ontmoeten we opnieuw Beerschot, op de zevende dag van de week.

Het laatste duel met Beerschot

Op speeldag 21 kwam de toenmalige promovendus op bezoek aan de Gaverbeek. Een moeilijk bespeelbaar veld zorgde ervoor dat beide teams gingen rusten zonder een doelpunt. 

In de tweede helft kwam Beerschot het scherpst uit de kleedkamer. Een hoekschop en een vrije trap van Holshauzer vonden het hoofd van Van den Bergh en Dom die zorgden voor de dubbele voorsprong. Essevee drong aan maar een afstandschot van Gianni Bruno en een ommehaal van Damien Marcq konden doelman Vanhamel niet verschalken. Een strafschop in het slot van de wedstrijd zorgde voor de 0-3 eindstand.

De wedstrijd in statistieken

Zinho Gano heeft na vijftien speeldagen al acht keer de weg naar doel weten te vinden. Zeven van die acht doelpunten volgden na een voorzet, het hoogste aantal in onze competitie op dit moment.

Zoals onze inleiding reeds beschreef, tellen beide ploegen zeven overwinningen in de onderlinge duels. Onze laatste overwinning tegen Beerschot dateert van 14 april 2012. Serwy en Leye zorgden toen voor een 2-0 overwinning.

Selectie

  • Van Aken, Sørmo en Sissako zijn out met een blessure
  • De Bock is geschorst voor de partij tegen Beerschot

Tickets

Heb jij nog geen ticket voor het duel tussen Essevee en Beerschot? Surf naar www.essevee.be/tickets of kom langs in de Essevee Shop voor jouw tickets. 

De loketten aan de Elindus Arena zijn open vanaf 14.30 uur.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close