2 jaar geleden gepost

Voorbeschouwing en selectie: Waasland-Beveren - Essevee

Na een reeks van 9 op 9 trekken onze jongens op zaterdag 16 januari naar de Freethiel voor het duel met Waasland-Beveren. Hoe onze coach toeleeft naar de wedstrijd en welke 20 spelers de verplaatsing maken, ontdek je hier.

"Op verplaatsing hebben we al wat goeie wedstrijden gespeeld"

Coach Francky Dury start de wekelijkse persbabbel met een korte terugblik. "We hebben op verplaatsing al wat goeie wedstrijden gespeeld. Op Gent en de eerste helft tegen Cercle Brugge speelden we goed. Ook de wedstrijd tegen Eupen waren we voetballend de betere partij," vertelt de coach "Afgelopen weekend was het geen fantastisch voetbal maar we pakten de drie punten en dat is nu het belangrijkste. "

(lees verder onder de foto)

"Waasland-Beveren is een goeie ploeg met enkele gevaarlijke jongens"

Zaterdag wacht met Waasland-Beveren onze volgende wedstrijd op verplaatsing. Coach Dury kijkt al even vooruit naar deze partij. "Waasland-Beveren is een ploeg die goed voetbal brengt met enkele gevaarlijke jongens" klinkt het bij de coach. "Koita is met 7 doelpunten een gevaarlijke speler in het aanvallende compartiment en met Heymans hebben ze een goede voetballer die vaak infiltreert."

BLESSURE-UPDATE

Jannes Van Hecke, Tomas Chory en Luka Zarandia blijven in de lappenmand. Ook Jelle Vossen en Eike Bansen kampen met een blessure waardoor ze de wedstrijd tegen Waasland-Beveren missen.

Beloftespeler Youssuf Sylla vervoegt de selectie van Francky Dury.

SELECTIE

Doelmannen: Sammy Bossut, Louis Bostyn, Martijn Beernaert

Verdedigers: Olivier Deschacht, Daniel Opare, Ewoud Pletinckx, Laurens De Bock, Cameron Humphreys, Nikos Kainourgios, Cheik Thiam

Middenvelders: Damien Marcq, Abdoulaye Sissako, Omar Govea, Bassem Srarfi, Ibrahima Seck, Mathieu De Smet

Aanvallers: Jean-Luc Dompé, Gianni Bruno, Panos Armenakas, Youssuf Sylla

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close