3 jaar geleden gepost

Vier nieuwe versterkingen voor B-kern

Enkele weken terug tekenden Bram Naert, Dion De Neve en Jelco Schamp hun eerste profcontract en sluiten vanaf de start van het nieuwe seizoen aan bij de B-kern. Zij worden nu gevolgd door nog 4 nieuwe talenten die hun krabbel zetten bij Essevee.

Vier jonge talenten maken de overstap en spelen vanaf volgend seizoen voor de kleuren van Essevee. Het gaat om Max De Ruyver (Lokeren), Gilles Vandecandelaere (KAA Gent), Wout De Buyser en Robbe Gheerardyns (Club Brugge). Zij zullen hoofdzakelijk deel uitmaken van de B-kern die door deze extra kwaliteitsinjectie en doorstroming vanuit de U18 een gebalanceerd en sterk team zal worden.

"Ik heb genoten van een mooi seizoen bij Club Brugge maar toen Essevee kwam aankloppen twijfelde ik niet. Het is een geweldig project en ik denk dat ik me heel snel zal thuis voelen bij Essevee" vertelt Wout De Buyser.

"Ik kan niet wachten om terug op het veld te staan", vertelt Max De Ruyver. "Net zoals Lokeren is Essevee een warme club die jongeren de kans geeft om volledig te ontwikkelen. Laat die eerste training maar komen."

"We volgden deze spelers al enkele jaren. Naast kwaliteit werden ze vooral gescreend op basis van persoonlijkheid." klinkt het bij sportief coördinator Joric Vandendriessche. "Sommigen van hen proefden reeds van de A-kern bij hun ex-club en mochten daar ook blijven voetballen, toch raakten ze één voor één overtuigd van ons krachtige project."

DEEL DIT ARTIKEL:

Close