2 maanden geleden gepost

Vier jonge Essevee-talenten tekenen eerste contract

Wingback Arthur Harinck (18), centrale verdediger Andres Labie (19), doelman Arnaud Dobbels (18) en middenvelder Thibaud Sergeant (17) plaatsen hun handtekening onder hun eerste contract bij Zulte Waregem. Deze vier talentvolle jonge voetballers krijgen de kans om de volgende seizoenen binnen het professioneel kader van Essevee door te groeien.

Arthur, Andres, Arnaud en Thibaud zijn kinderen van het Essevee-huis. Al sinds hun eerste stappen op het voetbalveld schitteren ze in de rood-groene kleuren. Bovendien doorliepen ze bijna allen het YES-project. De vier youngsters tekenen nu hun eerste contract bij Essevee.

Arthur Harinck is een rechtsvoetige, snelle wingback die met plezier de volledige zijlijn voor zijn rekening neemt. Zijn collega in de verdediging bij Jong Essevee, Andres Labie, is een grote linksvoetige centrale verdediger. Thibaud Sergeant is de jongste van de vier die zijn krabbel plaatste. De zoon van voormalig Essevee-speler Tony Sergeant is net als zijn vader een rasechte middenvelder die de kilometers niet schuwt. 

Ook Arnaud Dobbels krijgt voor het eerst een contract. De doelman stond vorig seizoen vaak onder de lat bij Jong Essevee en wist daar te overtuigen met zijn knappe techniek als meevoetballende keeper.

Zulte Waregem kiest ervoor om een kwalitatieve en evenwichtige kern samen te stellen die het komende seizoen competitief kan zijn om terug te keren naar het hoogste niveau. Daarnaast blijft Essevee ook sterk investeren in de toekomst en wil het jonge, kwaliteitsvolle spelers verder begeleiden in hun ontwikkeling als profvoetballer.

Thibaud Sergeant

Arthur Harinck

Andres Labie

Arnaud Dobbels

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close