11 maanden geleden gepost

VERSLAG: STVV en Essevee delen de punten na scoreloos gelijkspel

DOELPUNTEN

WISSELS

46'

in.svg

Oberlin

out.svg

Bjørdal

67'

in.svg

Botaka

out.svg

Acolatse

69'

in.svg

Van Dessel

out.svg

Mmaee

76'

in.svg

Bruno

out.svg

Zarandia

76'

in.svg

Marcq

out.svg

Govea

85'

in.svg

Sousa

out.svg

Masoudi

GELE KAARTEN

31' Janssens

25' Masoudi

84' Larin

RODE KAARTEN

Francky Dury sleutelde niet aan zijn basiself na de zege van vorige week tegen Sporting Charleroi. Een spektakelstuk werd het niet op Stayen. Essevee hield voor de tweede keer in drie wedstrijd de nul maar kwam zelf niet tot scoren. Eindstand 0-0.

TEAM

Sint-Truiden

21. Yakubi

8. Sankhon

12. Asamoah

14. De Bruyn

20. Mmaee

22. Janssens

26. Teixeira

28. De Smet

29. Acolatse

30. Balongo

70. Masoudi

Essevee

Essevee

1. Bossut

2. de Fauw

7. Zarandia

9. Larin

10. Govea

20. Bjørdal

21. Seck

23. Bürki

24. Pletinckx

38. Berahino

45. Deschacht

Na een lange studieronde eiste STVV het meeste balbezit op en probeerde het ook voor het meeste gevaar te zorgen. Echt uitgespeelde kansen leverde dit echter niet op. Essevee loerde op de tegenaanval en kwam uiteindelijk nog het dichtst bij een doelpunt. Op het halfuur trapte Govea een vrije trap maar net naast de kooi van Yabuki. De verdediging van Essevee stond prima wanneer Nelson in de zestien plots opdook. Pletinckx blokte het schot van de Truiense spits. Aan de overkant loodste Bjørdal Larin door de buitenspel maar het schot van de Canadees werd afgeblokt door een Truiense verdediger.

In de tweede helft zagen we een beter Essevee. Na een Truiense hoekschop zette Zarandia zich knap door op rechts. De opnieuw sterk spelende Deschacht was mee opgerukt en kreeg uiteindelijk ook het leer aangespeeld van Luka. Oli kraakte zijn schot en het leer ging uiteindelijk naast. Een kwartier voor het einde kreeg STVV een huizenhoge kans. De Smet werd diepgestuurd op links en bracht het leer voor doel. Nelson kopte van dichtbij net over de kooi van Bossut. Ook Essevee kreeg nog een dot van een kans. Larin ontdeed zich van zijn directe belager en trapte vanuit een scherpe hoek pardoes tegen de kruising. Enkele tellen later bracht Yabuki redding op een poging van dichtbij van de ingevallen Oberlin. Beide ploegen gingen er vol voor maar geen van beiden kon uiteindelijk met de drie punten lopen. Eindstand 0-0.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close