4 jaar geleden gepost

Verslag Moeskroen - Essevee (0-0): Zoutloos gelijkspel op Le Canonnier

DOELPUNTEN

WISSELS

62'

in

Benson

out

Samiento

67'

in

Buffel

out

De Pauw

74'

in

Mbombo

out

Leye

82'

in

Chibani

out

Van Durmen

83'

in

Soisalo

out

Sylla

GELE KAARTEN

70' Dussenne

92' Bürki

RODE KAARTEN

93' Dussenne (2x geel)

Op een uitgeregend veld geraakten beide ploegen niet verder dan een scoreloos gelijkspel.

TEAM

Excel Moeskroen

33 Butez

2 Dussenne

7 Olinga

11 Mohamed

15 Boya

18 Leye

19 Samiento

23 Pierrot

24 Gulan

27 Vojvoda

30 Van Durmen

Essevee

Essevee

1 Bossut

2 De fauw

3 Baudry

4 Heylen

9 Harbaoui

10 Bongonda

11 De Pauw

14 Walsh

19 Sylla

22 Tardieu

23 Bürki

Essevee heeft op de 18de speeldag 0-0 gelijkgespeeld op het veld van Moeskroen. Hierdoor loopt het een puntje uit op Lokeren dat verloor in Oostende.

Na vijf minuten kreeg Essevee een dot van een kans. Tardieu schilderde het leer op het hoofd van Sylla maar die kopte van dichtbij net naast. Essevee creëerde tijdens de eerste helft de meeste kansen. Op het halfuur haalde Bongonda twee keer uit richting doel. Butez stond twee keer op de juiste plaats. Ook Harbaoui probeerde het eens van ver maar zijn schot ging hoog over. Mede door de vele slordigheden kregen we weinig animo te zien tijdens de eerste helft. Moeskroen trapte tijdens de eerste helft zelfs niet één keer op doel.

Ook in de tweede helft zagen we hetzelfde spelbeeld. Beide ploegen hadden moeite om de bal in de ploeg te houden en dat zorgde voor weinig uitgespeelde kansen. Ook de weersomstandigheden zaten niet mee om een mooie pot voetbal te zien. Op stilstaande fase dan maar moet Davy De fauw gedacht hebben. Een vrije trap van de kapitein ging maar net naast. Ook Syla probeerde het eens van ver maar zijn schot ging over en naast. Acht minuten voor tijd speelde Moeskroen een eerste kans bij elkaar. Vojvoda vond Pierrot in de zestien maar zijn kopbal ging net naast. Butez tikte nog een vrije trap van Buffel in hoekschop maar het bleef uiteindelijk bij 0-0.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close