11 maanden geleden gepost

VERSLAG: Leider Club Brugge wint van Essevee en behoudt z'n perfect rapport buitenshuis

DOELPUNTEN

23' Okereke 0-1

93' Diagne 0-2

WISSELS

46'

in.svg

Zarandia

out.svg

Oberlin

66'

in.svg

Diagne

out.svg

Okereke

73'

in.svg

Schrijvers

out.svg

Dennis

76'

in.svg

Bjørdal

out.svg

Govea

86'

in.svg

Openda

out.svg

Diatta

88'

in.svg

Bürki

out.svg

Sissako

GELE KAARTEN

25' Seck

34' Kossounou

92' Mechele

RODE KAARTEN

Club Brugge won met 0-2 op het veld van Essevee. Okereke in de eerste helft en Diagne in het slot van de partij waren de doelpuntenmakers. 

TEAM

Essevee

1. Bossut

2. De fauw

4. Mensah

6. Sissako

9. Larin

10. Govea

19. Bruno

21. Seck

24. Pletinckx

27. Oberlin

45. Deschacht

Club Brugge

Club Brugge

88. Mignolet

3. Balanta

5. Kossounou

11. Diatta

14. Okereke

17. Deli

18. Ricca

20. Vanaken

25. Vormer

42. Dennis

44. Mechele

Na een lange studieronde scoorde Club bij zijn eerste echte kans. Balanta stuurde randje buitenspel Vormer diep. De Brugse kapitein speelde in 1 tijd de vrijstaande Okereke aan die van dichtbij voorbij Bossut trapte, 0-1. Club kreeg tijdens de eerste helft nog enkele grote kansen om de score uit te diepen maar zowel Diatta en Okereke (tweemaal) verkwanselden de opgelegde kansen. Aan de overkant kwam Essevee ook dicht bij een doelpunt. Govea schilderde het leer op het hoofd van Bruno die richting winkelhaak kopte. Mignolet redde echter knap in hoekschop. 

Essevee kwam met nieuwe moed uit de kleedkamer. Zarandia kwam heel goed invallen en zorgde tijdens het vierde kwartier constant voor gevaar op linkerflank. Bruno zorgde voor de 1-1 maar het doelpunt werd terecht afgekeurd voor buitenspel. Essevee speelde een degelijke tweede helft maar grote kansen bleven uit. Club Brugge kreeg wel kansen. Schrijvers trapte net naast en Diagne mikte tweemaal naast de kooi van Bossut. Dit brak de Bruggelingen bijna zuur op wanneer Larin oog in oog kwam met Mignolet, zo’n 7 minuten voor het einde van de partij. Mignolet redde opnieuw de meubelen voor Club. In de laatste minuut scoorde Diagne dan toch nog de 0-2. Al had het doelpunt afgekeurd kunnen worden na een voorafgaande trekfout van Diagne op Deschacht.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close