4 jaar geleden gepost

VERSLAG: Gent trekt aan het langste eind in oefenpot tegen Essevee. Eindstand 1-4

DOELPUNTEN

3' Sylla 0-1

13' Mbaye 0-2

22' Dompé 0-3

52' Zarandia 1-3

82' Dejaegere 1-4

WISSELS

46'

in

Govea

out

Marcq

46'

in

Zarandia

out

Timotheou

54'

in

Dejaegere

out

Mbayo

75'

in

Oberlin

out

Bürki

85'

in

Cisse

out

Van Den Bergh

85'

in

Dolet

out

Sylla

85'

in

Diedhiou

out

Kubo

85'

in

Al Masude

out

Kums

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Geen clubvoetbal dit weekend door de interlandbreak. Essevee en KAA Gent maakten van de gelegenheid gebruik om woensdag een oefenpartij te spelen. De Buffalo's kwamen met 1-4 winnen in het Regenboogstadion.

TEAM

Essevee

Bostyn

Walsh

Humphreys

Timotheou

Bürki

Sissako

Van Hecke

Marcq

Bjørdal

De Smet

Bruno

KAA Gent

KAA Gent

Coosemans

Van Den Berg

Odjidja

Dompé

Mbayo

Sylla

Kums

Yem

Bronn

Kubo

Derijck

Met Sylla, Kums en Derijck stonden bij de bezoekers drie spelers met een verleden in het Regenboogstadion aan de aftrap. Geen vertrouwde basiself bij Essevee dat zeven spelers moet missen door interlandverplichtingen. Francky Dury gunde dan weer speelminuten aan o.a De Smet, Van Hecke, Timotheou en nieuwkomer Sissako.

Nog voor het eerste kwartier was verstreken keek Essevee tegen een dubbele achterstand aan. Een diepe bal van Bronn werd netjes binnengeduwd door Sylla. Tien minuten later omspeelde Mbayo doelman Bostyn na een vlijmscherpe counter.  Essevee dreigde wel maar slaagde er niet in Coosemans aan het werk te zetten. De snelle Dompé kreeg teveel ruimte om uit te halen en verschalkte Bostyn. Kubo faalde kort voor de rust nog oog-in-oog met de doelman van Essevee. Ruststand 0-3.

Twee nieuwe namen bij het begin van de tweede helft: Govea en Zarandia. De eerste goeie aanval was meteen raak. Van Hecke was het eindstation van een knappe aanval. Zijn knal spatte uiteen op de dwarsligger maar Zarandia stond op de goede plaats om de aansluitingstreffer tegen de touwen te knallen. Essevee knokte zich opnieuw in de wedstrijd en verkleinde de achterstand ei zo na tot één doelpunt. Coosemans had een prima redding in huis op een inzet van Gianni Bruno. Aan de overkant toonde de ingevallen Brecht Dejaegere zich wel trefzeker en zette zo zijn naam achter het vierde doelpunt voor de Buffalo's.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close