5 jaar geleden gepost

VERSLAG: Essevee vergroot voorsprong op Lokeren na 0-3 winst op Daknam

DOELPUNTEN

35' H. Harbaoui 0-1

37' N. De Pauw 0-2

73' H. Harbaoui 0-3

WISSELS

46'

in

J. Cevallos

out

S. De Ridder

61'

in

M. Bia

out

G. Hupperts

68'

in

M. Terki

out

B. Diaby

81'

in

F. Tardieu

out

H. Bjørdal

89'

in

I. Sylla

out

H. Harbaoui

91'

in

M. Soisalo

out

N. De Pauw

GELE KAARTEN

44' I. Seck

54' T. Mpati

62' J. Filipovic

65' N. De Pauw

77' H. Harbaoui

84' M. Tirpan

RODE KAARTEN

In een belangrijk treffen tussen Sporting Lokeren en Essevee trok het team van Dury aan het langste eind. Harbaoui (2x) en De Pauw nekten hun ex-team.

TEAM

KSC Lokeren

12. De Wolf

3. Deschacht

7. Overmeire

17. Hupperts

18. Diaby

22. De Ridder

23. Marecek

25. Tirpan

32. Filipovic

35. Mpati

37. Reznícek

Essevee

Essevee

1. Bossut

2. De fauw

3. Baudry

9. Harbaoui

10. Bongonda

11. De Pauw

20. H. Bjørdal

21. Seck

23. Bürki

26. Peeters

62. Pletinckx

Essevee heeft een belangrijke 0-3 overwinning behaald tegen hekkensluiter Lokeren. Hamdi Harbaoui (twee maal) en Nill De Pauw zorgden voor de doelpunten.

Lokeren kreeg de eerste kans van de partij. Na een hoekschop kreeg Reznicek teveel ruimte. De Tsjech kopte de opgelegde kans echter hoog over. Veel kansen kregen we tijdens de eerste helft niet te zien. Essevee was de betere ploeg en dat resulteerde in het vierde kwartaal in 2 doelpunten. Na een knappe aanval op links, legde Bjørdal gepast af voor Harbaoui. De Tunesiër tikte makkelijk binnen. Het doelpunt werd aanvankelijk afgekeurd voor buitenspel maar de VAR keurde het doelpunt uiteindelijk wel goed. Twee minuten later scoorde De Pauw de 0-2. Nill kopte een voorzet van Bongonda knap voorbij De Wolf. Lokeren zette hier weinig tegenover.

In de tweede helft ging Lokeren op zoek naar de aansluitingstreffer. Marecek miste een voorzet van Tirpan. Hupperts probeerde het van ver maar zijn schotje werd makkelijk opgeraapt door Bossut. Essevee loerde op de tegenaanval. De Wolf diende gepast tussen te komen op een afgeweken bal van Harbaoui. Onze topschutter scoorde even later wel zijn dertiende van het seizoen. Davy De fauw vond de vrijstaande Harbaoui in de zestien. Hamdi verlengde het leer knap in doel, 0-3. Lokeren was van slag. Essevee verdedigde prima en voetbalde de wedstrijd zo makkelijk uit.

Dury: "Dit is een moeilijke periode, voor iedereen. We winnen met 0-3, maar het kon ook anders geweest zijn. We startten goed en kregen wat kansen. Wij scoorden tweemaal in een goed kwartier van ons. Lokeren kreeg de kans op de aansluiting, maar miste. Gelukkig scoorden we dan het derde doelpunt nog."

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close