10 maanden geleden gepost

VERSLAG: Essevee plaatst zich voor de halve finale van de Croky Cup

DOELPUNTEN

48' Berahino 1-0

93' Larin 2-0

WISSELS

21'

in.svg

Henen

out.svg

Fall

84'

in.svg

Baudry

out.svg

Bruno

88'

in.svg

Hendrickx

out.svg

Ilaimaharitra

74'

in.svg

Nicholson

out.svg

Busi

GELE KAARTEN

42' Larin

57' Nurio

58' Ilaimaharitra

72' Bürki

82' Mensah

RODE KAARTEN

Saido Berahino en Cyle Larin zorgden met twee knappe doelpunten in de tweede helft voor een zwaarbevochten overwinning tegen Charleroi

TEAM

Essevee

1. Bossut

2. De fauw

4. Mensah

5. Marcq

9. Larin

10. Govea

19. Bruno

21. Seck

23. Bürki

24. Pletinckx

38. Berahino

Charleroi

Charleroi

1. Penneteau

4. Busi

8. Gholizadeh

10. Rezaei

23. Willems

24. Dessoleil

25. Nurio

26. Ilaimaharitra

27. Fall

44. Morioka

77. Bruno

Charleroi begon het sterkst aan de partij. Mamadou Fall was de gevaarlijkste man en scoorde ook maar zijn doelpunt werd terecht afgekeurd voor buitenspel. Even later werd hij opnieuw diep gestuurd, deze keer on-side. Bossut was echter bij de pinken en redde knap. In een fysiek zware wedstrijd moest Fall even later geblesseerd van het veld. Op het halfuur kreeg Essevee de eerste grote kans van de partij. Na balverlies centraal op het middenveld rukte Larin op. De Canadees plaatste het leer maar net naast. Essevee kwam dicht bij de openingstreffer wanneer Mensah zijn linkerflank oprolde. Gideon vond Govea in de zestien maar zijn schot werd geweerd door een Waalse voet.

Essevee begon uitstekend aan de tweede helft. Berahino ging door in de zestien en zette Penneteau op het verkeerde been met een schitterende schijnbeweging. Saido lifte het leer over de Fransman in de verste hoek. Schitterend doelpunt. In een fysieke uitputtingsslag speelde Essevee een stuk beter dan in de eerste helft. Toch was het opletten voor de gevaarlijke tegenaanvallen van Charleroi. Gholizadeh vond Bruno in de zestien maar die trapte onbesuisd over. Aan de overkant knutselde Essevee een knappe aanval in elkaar. Via Larin en Marcq werd Berahino vrijgespeeld. Saido mikte het leer echter net naast. Essevee vocht voor elke morzel grond. In blessuretijd verloste Larin het Regenboogstadion. Op een counter zonderde Govea Larin af voor doel. De Canadees trapte knap naast Penneteau in doel, 2-0 en de kwalificatie voor de halve finale was een feit.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close