10 maanden geleden gepost

VERSLAG: Essevee haalt zwaar uit en wint met 5-1 van STVV

DOELPUNTEN

7' Berahino 1-0

33' De Bruyn 1-1

44' Govea 2-1

49' Govea 3-1

55' De fauw 4-1 (pen)

92' Sissako 5-1

WISSELS

62'

in.svg

Troonbeeckx

out.svg

Goncalves

63'

in.svg

Balongo

out.svg

De Bruyn

77'

in.svg

Zarandia

out.svg

Berahino

83'

in.svg

Oberlin

out.svg

Larin

87'

in.svg

Sissako

out.svg

Seck

82'

in.svg

Colidio

out.svg

Suzuki

GELE KAARTEN

11' Pletinckx

68' Colombatto

65' Bürki

RODE KAARTEN

Essevee had geen genade met STVV. Berahino en Govea zorgden in de eerste helft voor de doelpunten. Tussendoor had De Bruyn tegengeprikt. In de tweede helft stonden opnieuw Govea, De fauw (penalty) en Sissako aan het kanon.

TEAM

Essevee

1. Bossut

2. De fauw

4. Mensah

5. Marcq

9. Larin

10. Govea

19. Bruno

21. Seck

23. Bürki

24. Pletinckx

38. Berahino

Sint-Truiden

Sint-Truiden

21. Yabuki

4. Garcia

5. Colombatto

7. Botaka

8. Sankhon

9. Suzuki

12. Asamoah

14. De Bruyn

20. Mmaee

32. Durkin

50. Goncalves

 

Essevee startte furieus. Marcq stuurde Berahino diep in de zestien. Saido controleerde het leer met de borst en knalde dan vanuit een scherpe hoek overhoeks binnen. Nog in het eerste kwartier trapte Govea van net buiten de zestien op de paal. Essevee was heer en meester en ging geduldig op zoek naar een tweede treffer. Berahino en Larin kregen enkele halve kansen maar Yabuki kwam niet echt in de verlegenheid. STVV kwam tijdens de eerste helft maar 1 keer in de zestien van Essevee. Maar het was uiterst efficiënt want die ene kans belandde ook in doel. Botaka stuurde De Bruyn diep en kon Pletinckx afhouden. De jonge Belg schoof het leer uiteindelijk onder Bossut in doel. Op slag van de rust kwam Essevee evenwel opnieuw op voorsprong. Govea schilderde een vrije trap enig mooi in de winkelhaak, 2-1 meteen ook de ruststand.

Essevee begon ook sterk aan de tweede helft. Govea zette goed druk en haalde van net buiten de zestien hard uit. Het leer belandde opnieuw in de winkelhaak. Het Regenboogstadion ontplofte. Enkele minuten later was de match gespeeld. Larin werd in de zestien foutief onderuit gehaald door Goncalves. Ref Vergoote wees naar de stip en kapitein De fauw klaarde de klus door de bal in de kruising te plaatsen. Bürki en Larin kregen nog enkele mooie kopkansen maar tweemaal belandde het leer net naast. De ingevallen Oberlin had nog een knappe actie in huis maar Yabuki redde prima. In blessuretijd zette Sissako nog de kers op de taart. Abdoulaye rolde de rechterflank op en trapte hard in de verste hoek. Eindstand 5-1.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close