11 maanden geleden gepost

VERSLAG: Antwerp wint met 2-1 van Essevee

DOELPUNTEN

13' Bruno 0-1

33' Buta 1-1

77' Mbokani 2-1 (pen)

WISSELS

55'

in.svg

Larin

out.svg

Oberlin

74'

in.svg

Walsh

out.svg

Mensah

75'

in.svg

Gano

out.svg

Benson

75'

in.svg

Lamkel Ze

out.svg

Defour

85'

in.svg

De Smet

out.svg

Marcq

46'

in.svg

Miyoshi

out.svg

Refaelov

GELE KAARTEN

42' Oberlin

47' Deschacht

62' Marcq

83' Bjørdal

RODE KAARTEN

Essevee kwam vroeg op voorsprong via een schitterend doelpunt van Bruno. Buta maakt nog gelijk voor de koffie. Op het einde van de partij verzilverde Mbokani een penalty waardoor Antwerp de drie punten thuis hield

TEAM

Royal Antwerp FC

1. Bolat

2. De Laet

3. Seck

8. Rodrigues

11. Refaelov

16. Defour

22. Hoedt

25. De Sart

28. Benson

30. Buta

70. Mbokani

Essevee

Essevee

1. Bossut

2. De fauw

3. Baudry

4. Mensah

5. Marcq

6. Sissako

19. Bruno

20. Bjørdal

27. Oberlin

38. Berahino

45. Deschacht

Antwerp kreeg de eerste grote kans van de partij. Benson dribbelde zich knap vrij en vond Rodrigues aan de tweede paal. Rodrigues kon net niet binnenduwen. Aan de overkant scoorde Essevee bij de eerste kans die het kreeg. Sissako zette zich knap door en vond Bruno op de linkerflank. Gianni kapte zich vrij en krulde het leer heerlijk voorbij Bolat in de verste hoek, 0-1 voor Essevee na 13 minuten. Essevee speelde goed mee tijdens de eerste 20 minuten. Op het halfuur kwam Antwerp aandringen. Eerst redde Bossut nog een kopbal van Mbokani. Even later vond de vrijstaande Rodrigues Buta aan de tweede paal. Buta faalde niet en schoof het leer voorbij Bossut in doel. Op het einde van de eerste helft draaide Oberlin zich vrij in de zestien. Dimitri miste echter zijn schot na een trekfout van De Laet.

Tijdens het vierde kwartier kwam Essevee opnieuw opzetten. Berahino knalde over en de ingevallen Larin knalde op Bolat. Tijdens het laatste kwartier nam Antwerp weer de bovenhand mede door het inbrengen van Lamkel Ze en Gano. Buta zette zich knap door in de zestien en werd door Bjørdal foutief onderuit gehaald. Strafschop voor Antwerp. Mbokani zette zich achter de bal en knalde binnen. Essevee was niet meer in staat om het tij te keren en keerde zo met lege handen huiswaarts.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close