1 maand geleden gepost

Verras met valentijn en win een diner in Bistro Berto

Geen vrijdag de dertiende deze maand maar wel vrijdag de veertiende. Valentijn is hét moment om de liefde voor jouw partner nog eens extra in de verf te zetten. Dankzij Team Essevee kan dat op een wel heel speciale manier. Bij aankoop van onze valentijnsartikelen krijg je een kussen gratis en maak je kans op een diner voor twee in Bistro Berto.

Verwengeschenk + gratis kussen + win!

Jouw geliefde niet één, niet twee maar drie keer verrassen? Het kan zomaar met een aankoop in de Essevee Shop! Bij aankoop van één van de onderstaande verwenproducten ontvang je een gratis kussen van #TeamEssevee!

Maar daar blijft het niet bij! Kom voor maandag 17 februari langs in de Shop voor jouw valentijnscadeau en wie weet geniet jij binnenkort met jouw partner van een gezellig diner in Bistro Berto, de parel van de Zuidercorner.

Voel je nattigheid in jouw relatie? Geen nood want met deze luxe handdoeken droogt alles in een mum van tijd op.

De temperatuur tijdens een gezellige avond voor de buis zal nog stijgen met dit warme fleecedeken van #TeamEssevee!

Laat jouw partner nóg meer stralen dankzij deze verzorgingsset. Shine bright like a diamond!

De actie geldt enkel bij aankoop van één van bovenstaande artikelen in de Essevee Shop. Die is opnieuw eenvoudig bereikbaar dankzij de opening van het nieuwe rondpunt aan de Meersstraat. Ontdek hier hoe je ons het makkelijkst bereikt. Je kan nog steeds gratis parkeren op de parking voor Waregem expo.

openingsuren essevee shop

DEEL DIT ARTIKEL:

Close