3 jaar geleden gepost

(VER)NIEUW(D)E RAAD VAN BESTUUR

Essevee heeft zijn Raad van Bestuur herschikt. Dat maakt de structuur van onze club eenvoudiger. De binding met de regio wordt verstevigd. En door een extra kapitaalsinjectie ziet de financiële situatie van de club, die sterk te lijden had door de Corona-crisis, er opnieuw een stuk beter uit.

Hoofdaandeelhouder van nv Grensverleggend blijft Tony Beeuwsaert, eigenaar van onder anderen verlichtingsspecialist TAL. Samen met Philippe Detaellenaere van DL Chemicals en Franck Tijtgat van het gelijknamige asfaltbedrijf vormen zij vanaf 1 februari de nieuwe Raad van Bestuur. Tony Beeuwsaert: “Ik wil als ondernemer, maar vooral als voetbalsupporter mijn engagement voor Essevee onderstrepen. We hebben hier al veel fijne momenten beleefd in Waregem en ik wil er alles aan doen om dat ook in de toekomst mogelijk te maken”. 

CEO Eddy Cordier ziet deze herschikking binnen Essevee 2.0 als een belangrijke stap in de verdere uitbouw van de club. “Essevee zal altijd een familieclub blijven met een warm hart voor de sport en uiteraard voor onze supporters. Maar we zijn tegelijk een modern bedrijf dat gedragen wordt door stevige partnerships” voegt onze CEO eraan toe. 

Carl Ballière blijft tijdelijk voorzitter van SV Zulte Waregem. Hij wordt ook één van de leden in de nieuwe Raad van Bestuur van de vzw SV Zulte Waregem, samen met Maryline Detaellenaere, Michiel Beeuwsaert, Matthias Tijtgat en de drie aandeelhouders. De vzw SV Zulte Waregem is de stuwende kracht achter de jeugdacademie met o.a. het dames- en G-voetbal. Met een mix van ervaring en jonge krachten wil ook Essevee verder investeren in de toekomst van onze gereputeerde jeugdacademie.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close