3 jaar geleden gepost

Veliche Gourmet schenkt 5000 euro aan G-voetbal Essevee

Afgelopen weekend werd het verzamelde bedrag van de chocoladeverkoop bekend gemaakt. Partner Veliche Gourmet schenkt maar liefst 5000 euro aan onze G-werking. 

Eind november 2019 organiseerde Veliche Gourmet voor het tweede jaar op rij een G-dag speciaal voor alle G-voetballers van SV Zulte Waregem. Naast een chocoladeworkshop met heel wat lekkers konden de spelers nadien oplopen met het eerste elftal. Voor de wedstrijd tegen Eupen konden alle supporters van Essevee een zakje chocolade aankopen.

Onze G-voetballers namen 2 weken voor de wedstrijd al enkele filmpjes op in het bedrijf van Veliche Gourmet in Moeskroen en verkochten die avond samen met ouders, trainers en medewerkers Veliche Gourmet heel wat chocoladezakjes. Naast de supporters, bedrijfsleiders, familie en vrienden kochten ook heel wat A-kernspelers en staf een zakje chocolade onder impuls van onze peter Gianny De Vos.

De coronabreak deed eventjes wachten op de bekendmaking van het resultaat maar we kunnen met trots melden dat Veliche Gourmet 5000 euro integraal schenkt aan de G-werking.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close