4 weken geleden gepost

Veilig op baan met Essevee en Get Driven

Essevee en Get Driven slaan de handen in elkaar om klanten op wedstrijddagen veilig thuis te krijgen. Onder het motto "glaasje op, laat je rijden" kunt u na een thuiswedstrijd gebruik maken van de diensten van Get Driven. Op de thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht op vrijdag 8 november kunt u als businesspartner opnieuw gebruik maken van de dienst.

TOPE veilig op weg met Get Driven

In onze businessformules geniet u van catering van het hoogste niveau. Als goede Bourgondiërs combineren we dat haast automatisch met een goed glas wijn of een heerlijk frisse Jupiler. Om te voorkomen dat iemand geïntoxiceerd naar huis moet rijden, slaan we de handen in elkaar met Get Driven.

Op de eerste test brachten we bijna 100 businessklanten veilig thuis. Tegen RSC Anderlecht kunt u nogmaals gratis gebruik maken van de diensten van Get Driven:

  • Er is een team van drivers en volgers standby van 23.00 tot 01.15 uur. U kunt aanmelden in de lobby van de Zuidercorner.
  • De driver (chauffeur) neemt plaats achter het stuur van uw wagen terwijl de volger meerijdt in de volgwagen.
  • U wordt thuis afgezet en de driver en volger keren terug naar het Regenboogstadion.

De service wordt voorlopig aangeboden voor klanten die in een straal van maximaal 25 kilometer rond het Regenboogstadion wonen. Voor klanten die verderaf wonen, zoeken we samen een passend alternatief.

"Werk maken van veiligheid van onze klanten"

"We zijn enthousiast over de samenwerking met Essevee. Zij vatten de koe bij de horens en zetten als eerste voetbalclub actief in op veiligheid in het verkeer", vertelt Gunther Ghysels van Get Driven. "Onze chauffeurs brengen je vanaf een bepaald tijdstip naar huis met je eigen wagen, waardoor niemand nog een excuus heeft om met een glas teveel achter het stuur te kruipen."

Commercieel directeur Miguel De Ruyck ziet een maatschappelijke rol weggelegd voor Essevee: "We ontvangen gemiddeld 1000 businessklanten per wedstrijd. Dankzij Get Driven, een lokaal en dynamisch bedrijf, kunnen we hen letterlijk goed op weg helpen. We willen als pionier optreden en investeren in de veiligheid van onze klanten."

Get Driven stelt momenteel tussen de 300 en 400 drivers per maand te werk en maakt volop werk van een volgende stap naar onze buurlanden. "We moedigen het initiatief in Waregem natuurlijk aan. Het is een goed voorbeeld voor veel evenementen", sluit Gunther Ghysels van Get Driven af. Meer informatie over de diensten van zijn bedrijf vind je op getdriven.be.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close