3 maanden geleden gepost

Vaneigens komt het terug. Bestel nu je abonnement!

Vaneigens komt het terug. Met die gedachte kijken we samen uit naar de heropstart. De heropstart van het voetbal, van ons Essevee. En daar wil jij bij zijn. Bestel nu online of telefonisch je abonnement en lees hieronder meer over de engagementen die we met onze Supportersfederatie EsseveeFANS aangingen.

Vaneigens. Van-eigens. Het zit in ons. We gaan iedere uitdaging aan. Ook dit seizoen maken we TOPE het verschil. Jullie blijven Team Essevee trouw en daarom gingen we een engagement aan met onze Supportersfederatie EsseveeFANS. We behouden de abonnementsprijzen per categorie, niet enkel voor komend seizoen maar ook meteen voor het seizoen 2021-2022.

Abonnementen 2020-2021

We komen sterker terug! En duurt het iets langer voor jullie opnieuw naar het stadion mogen komen? Dan betalen wij die wedstrijden op het einde van het seizoen gewoon terug. Bestel nu je abonnement voor het seizoen 2020-2021 want vaneigens wil je er opnieuw bij zijn.

Gezien de uitzonderlijke situatie zijn abonnementen enkel online en telefonisch te bestellen. Abonnees kunnen tot en met maandag 13 juli hun plaats in het Regenboogstadion verlengen. Ondertussen kunnen nieuwe abonnees kiezen uit de vrije plaatsen. Na de voorrangsperiode volgt een wisselperiode om het perfecte zitje te vinden en op 28 juli start de vrije verkoop. Klik hier voor meer informatie over de verschillende periodes in de abonnementenverkoop.

We belonen bovendien onze fans die niet lang hoeven te twijfelen. Early birds die in juni hun abonnement bestellen, ontvangen meteen 10 euro terug als betaalwaarde op hun abonnement. En... 50 early birds krijgen hun abonnement bovendien thuis geleverd door een van onze spelers.

En dan zijn er natuurlijk nog onze familie-abonnementen, voordeeltarieven en kan je je abonnement terugverdienen door vrienden mee te brengen naar het Regenboogstadion. Per nieuwe abonnee krijg je 30 euro teruggestort op je abonnement.

Vaneigens komt het terug. Jij tock ook?

DEEL DIT ARTIKEL:

Close