2 maanden geleden gepost

Update wegenwerken: rondpunt Meersstraat-Zuiderlaan open

Sinds maandag 20 januari is er een verbeterde toegankelijkheid van de site rondom het Regenboogstadion. Het nieuwe rondpunt tussen de Meersstraat en de Zuiderlaan is open. Bezoekers van het Regenboogstadion kunnen nu vlotter de gratis parking voor Waregem expo bereiken.

Kom je binnenkort naar de Essevee Shop, Bistro Berto of een evenement in het Regenboogstadion? Dan kom je via het nieuwe rondpunt tussen de Meersstraat en de Zuiderlaan. Er is geen doorgang meer ter hoogte van het reeds bestaande rondpunt met de Verbindingsweg.

Komende van de Oosterlaan of de E17 volg je de Expresweg en vervolgens de Henri Lebbestraat. Sla rechtsaf op de Zuiderlaan (kruispunt Half-Time) en rijd via het rondpunt de parking voor Waregem expo op.

Opgelet: er blijft een permanent parkeerverbod van kracht op de parking kant Regenboogstadion. Parkeren op Waregem expo is nog steeds volledig gratis.

Met de fiets

De fietsparkings rond het Regenboogstadion blijven toegankelijk. Vermijd de werfzone door via de voetweg rond de stadionvijvers naar het stadion te komen.

Klik hier om te zien waar je je fiets kan stallen.

Leveringen

Leveranciers voor het Regenboogstadion, Bistro Berto of de andere zaken in het stadion volgen dezelfde aanrijroute via het nieuwe rondpunt. Via de parking voor Waregem expo bereiken zij de oversteekplaats die naar het Regenboogstadion leidt.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close