8 maanden geleden gepost

UPDATE: compensatie voor supporters die meereisden naar RSCA

Team Essevee kreeg afgelopen weekend in Anderlecht een zware klap te verduren. We spoelen zondag TOPE de nederlaag door maar eerst regelen we de beloofde compensatie voor de meegereisde fans. De spelersgroep vergoedt het ticket en de busverplaatsing terwijl de Raad van Bestuur nog een extra duit in het zakje doet.

  Welke compensatie krijgen de meegereisde fans?

  Supporters die zaterdagavond naar de hoofdstad trokken, krijgen hun ticket en busverplaatsing volledig terugbetaald. De Raad van Bestuur geeft een extra duw in de rug en geeft iedere fan nog 5 euro extra compensatie:

  • Ticket: 20 euro, 15 euro of 10 euro*
  • Busverplaatsing: 10 euro
  • Extra: 5 euro

  * Afhankelijk van zitplaats, staanplaats of rolstoelgebruiker (+ leeftijdscategorie). Je vindt de ticketprijs terug op je ticket.

  Hoe vraag ik de terugbetaling op?

  De volledige terugbetaling (ticket + bus + extra compensatie) komt op je betaalkaart van Essevee. De terugbetalingen variëren tussen de 25 en 35 euro.

  UPDATE 10 MEI 2020: de terugbetaling van je ticket en de extra compensatie komt volgend seizoen op je betaalkaart van Essevee. Voor de terugbetaling van je bus kan je bij je supportersclub terecht.

  Vergeet zeker je identiteiskaart en betaalkaart/abonnement niet mee te brengen naar de Essevee Shop. Onze dienst Ticketing beschikt over alle lijsten dus je hoeft je ticket niet noodzakelijk mee te brengen.

  Wanneer kan ik langskomen?

  Gezien de preventiemaatregelen rondom het coronavirus blijft de Essevee Shop gesloten. De compensatieregeling wordt al minstens verlengd tot juli 2020.

  Kom dus voor één keer NIET naar het Regenboogstadion want we verwittigen je wanneer de Essevee Shop opnieuw de deuren opent.

  Meer informatie

  Alle supporters die meereisden naar RSC Anderlecht ontvangen ondertussen een e-mail van onze ticketingdienst of een bericht van hun supportersclub omtrent de compensatieregeling.

  Verdedigde jij onze kleuren in de hoofdstad en ontving je geen mail? Neem dan contact op met onze dienst ticketing via het contactformulier of kom langs in de Essevee Shop.

  Tags

  DEEL DIT ARTIKEL:

  Close