2 jaar geleden gepost

Unieke ervaring: Academie en G-ploeg trainen in het stadion

Trainen in bubbels, geen tornooien, amper wedstrijden en veel thuistrainingen. Het was een bizar seizoen voor ons jongens en meisjes van de Essevee Academie en de Essevee G-ploeg. En toch konden ze hun coronaseizoen afsluiten op een onvergetelijke manier. Ze kregen de kans om een van hun laatste training af te werken op het heilige gras. Deze week startte De Ceuster met de heraanleg van het A-terrein.

Jongens en meisjes trainen op het heilige gras

Zowel onze jongens als meisjes kregen de kans om hun seizoen in schoonheid te eindigen. Essevee greep op de slotspeeldag naast een plaats in de Europe Play-offs waardoor er een vrije week ontstond. Meteen een uitgelezen kans voor onze elite en provinciale onderbouw om het heilige gras van het Regenboogstadion te betreden.

Veel blije gezichten op training. Dat zag ook sportief coördinator Joric Vandendriessche: “Na een coronaseizoen vol met uitdagingen konden we eindelijk nog eens TOPE genieten. We boden onze spelers een unieke ervaring en starten met een goed gevoel de voorbereidingen op volgend seizoen.”

Hoog bezoek voor G-voetballers

Ook onze G-voetballers konden hun voetbalkunsten tonen op het veld van hun idolen. “We trainen nog steeds in kleine bubbels maar het geluk straalt van de gezichten van onze spelers als ze hun wedstrijdtruitje mogen aantrekken”, vertelt coördinator An Blauwblomme.

Keepertrainer Gianny De Vos nam de doelmannen onder handen. Als peter van de G-voetbalploeg pakte hij nog uit met dé verrassing van de dag toen Louis Bostyn, Sammy Bossut en Martijn Beernaert afzakten naar de training. “Dit zijn onvergetelijke momenten voor de spelertjes. Je ziet dat ze trots zijn om hier in het stadion te mogen trainen maar ik ben ook uiterst tevreden met de werklust van de jongens. Mijn drie doelmannen van de A-kern stonden versteld van het hoge niveau.”

DEEL DIT ARTIKEL:

Close