5 jaar geleden gepost

Tweede succesvolle editie van Waregemse Toppers

Op donderdag 8 maart vond de tweede editie van Waregemse Toppers plaats in het Regenboogstadion. De Essevee Business Club pakte opnieuw uit met een sublieme mix van business en gastronomie. De opbrengst van 22 500 euro gaat naar To Walk Again vzw.

Toppers

Ook dit jaar was de doelstelling van de Essevee Business Club duidelijk: topondernemers, topchefs en topsprekers samenbrengen in een toplocatie. De veilingen van exclusieve items en ervaringen kenden enorm veel bijval in Studio Essevee.

Met 180 ondernemers was de avond al enkele weken uitverkocht. Kris Sierens, de voorzitter van de Essevee Business Club, blikt tevreden terug: "Gastronomie en business vormden opnieuw de rode draad tijdens de Waregemse Toppers. We konden net zoals vorig jaar enkele key note speakers strikken. Dankzij de topchefs van Restaurant Hobo's, Vinto, Berto*, Castor* en Robuust kregen de aanwezigen ondertussen een topmenu voorgeschoteld."

"De Waregemse manier slaat aan", gaat Kris Sierens verder. Getuige daarvan onderstaande quote van Gentse ondernemers:

“Ongelooflijk hoe dit hier mogelijk is, hoe mensen en ondernemers met elkaar omgaan, hoe ze zich ‘jeunen’. Die typische Waregemse stijl werkt echt!"

Veilingen

Miss België Angeline Flor Pua stond in voor de presentatie van het geheel. Zij werd bijgestaan door moderatrice Isabel Albers en onze businesstoppers die het woord namen. Paul Renson (Renson), Dirk Deroose (Wily Naessens Group), Luc Raes (Agristo) en Inge Demeye (Cargill) inspireerden de zaal.

Bruno Descamps van Lamett en trots lid van de Essevee Business Club leidde op zijn beurt de veilingen in goede banen. De aanwezige ondernemers toonden hun gul hart. Zo ging een gesigneerd truitje van de Rode Duivels onder de hamer voor 1000 euro. Het woonkamerconcert van Clouseau ging de deur uit voor maar liefst 10 000 euro.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close