1 jaar geleden gepost

Transfers bij Ballroom: 3 nieuwe krachten voor ons evenementenbureau

Ballroom Locations & Events kan in volle transferperiode uitpakken met drie mooie namen die het team komen versterken. Het evenementenbureau, dat vorm kreeg in de schoot van SV Zulte Waregem, zet in op de verdere groei door ervaren en jong enthousiasme toe te voegen aan het team.

Ballroom Locations & Events bouwde door de jaren heen een stevige reputatie op in de evenementensector. Trouwfeesten, communies, technofeestjes, benefietavonden, ... Zowat alles passeerde de revue in het Regenboogstadion, op HippoLoggia of op een locatie die de klant kiest.

"Sterk merk met iconische troeven"

Miguel De Rucyk ziet in Ballroom een sterk merk: "Met het Regenboogstadion en HippoLoggia beschikken we over twee iconische locaties in Waregem. Daarnaast organiseerden we al zeven jaar op rij het VIP-gebeuren van Hype-O-Dream, het dancefestival dat Waregem op de kaart plaatst bij de jeugd."

"Ballroom kent een steile groei en we zijn uiterst tevreden dat we drie enthousiaste, gemotiveerde krachten kunnen toevoegen aan ons team. Alles kwam in een stroomversnelling toen Sarah De Zutter besliste een volgende stap te zetten in haar professionele carrière. Ze stond mee aan de wieg van het evenementenbureau en we wensen haar uitdrukkelijk te bedanken voor haar jarenlange inzet", gaat Miguel De Ruyck verder.

Team Ballroom: ontmoet Asma, Marie en Jonas!

Sinds deze week telt Ballroom Locations & Events drie extra werkkrachten. "We zetten hiermee de professionalisering in onze organisatie verder. We doen er TOPE alles aan om de evenementen van onze klanten naar een nog hoger niveau te tillen", besluit commercieel directeur Miguel De Ruyck. 

Onder de foto stellen we ze kort voor.

Asma Mouloud startte in 2018 als hostess bij Essevee en Ballroom. De Waregemse voltooide in 2019 haar stages in de salesafdeling van Essevee en de evenementencel van Ballroom. Met haar enthousiasme en eeuwige glimlach is ze de geknipte event coördinator. 

Marie Werbrouck startte deze zomer aan haar avontuur bij SV Zulte Waregem. Dankzij haar achtergrond in marketing (bij onder andere The Adecco Group en Cisco) en ervaring in sales slaagt ze erin om ook uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Jonas Desmet zorgt voor een brok ervaring in de horeca- en evenementensector. Hij versterkt het team in het Regenboogstadion en HippoLoggia als F&B manager.

 

DEEL DIT ARTIKEL:

Close