2 maanden geleden gepost

TP Connections viert jubileum bij Essevee met... eerste sales meeting

Deze week mochten we de collega’s van TP Connections ontvangen voor een sales meeting. Normaal gezien een standaardopdracht voor Ballroom Events, maar in deze coronatijden was het groot nieuws. Met het grootste respect voor de veiligheidsmaatregelen konden we tegelijkertijd een jubileum vieren met onze telecompartner.

10 jaar TP Connections in het Regenboogstadion

Zaakvoerder Tim Peel klopte exact tien jaar geleden voor het eerst aan in het Regenboogstadion. Dat het net TP Connections is die nu voor de eerste boeking zorgde, is dan ook geen toeval. “We gebruiken het Regenboogstadion regelmatig als uitvalsbasis. We gebruiken onze skybox in de Zuidercorner als office box voor interne opleidingen, presentaties of klantenafspraken. Ook in deze moeilijke tijden blijft het Regenboogstadion onze tweede thuis."

Als telecompartner van Essevee ziet TP Connections ook na tien jaar de meerwaarde van sportsponsoring in. “Dankzij nauw contact, kruisbestuiving en de activatie het businessnetwerk kan je echt van een partnership spreken. We zouden hier ook niet meer zijn, mocht dat niet het geval zijn”, knipoogt zaakvoerder Tim Peel.

“We kunnen rekenen op onze trouwe partners”

Samen zaken doen, daar moeten we nu meer dan ooit werk van maken. “Ondanks de onzekere tijden krijgen we positieve signalen van onze business partners”, vertelt commercieel directeur Miguel De Ruyck. “Gelukkig kunnen we ook nu rekenen op onze trouwe partners. We staan allemaal voor een enorme uitdaging maar we grijpen de kans met beide handen.”

Veilig vergaderen & het nieuwe normaal

Ook Ballroom Events, het evenementenbureau in het Regenboogstadion, zoekt naar oplossingen. “We kunnen onze belangrijke meetings niet blijven organiseren via video calls. We moeten werk maken van veilig vergaderen”, beseft event manager Marie Werbrouck.

Uw veilige vergadering

“De sales meeting van TP Connections was een eerste test en we bouwen verder aan ons nieuwe normaal. Het ruime aanbod aan zalen en grote ruimtes in andere delen van het stadion en op HippoLoggia is een grote troef.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close