1 jaar geleden gepost

Tournée Minérale, ook bij Team Essevee!

In februari neemt ook Team Essevee deel aan Tournée Minérale. Samen met onze partners Coca Cola en Jupiler hebben we enkele leuke acties in petto. Zowel in het Regenboogstadion als op de jeugdafdelingen in Zulte en Waregem gaan we voor een alcoholvrije maand.

Eerste Jupiler 0.0% gratis

We stimuleren onze fans om de maand februari alcoholvrij door te komen. Daarom bieden we je je eerste Jupiler 0.0% gratis aan op onze thuiswedstrijden tegen Cercle Brugge (2 februari) en Sint-Truiden (16 februari).

Mis er geen bal van en haal nu je tickets in huis voor deze twee wedstrijden. Bestel online je kaarten op essevee.tickethour.be of kom langs in de Essevee Shop.

Champagne? Ga voor Finley of Mojito!

TOPE voor een alcoholvrije maand, dus ook onze businesspartners doen mee. Kies voor een alcoholvrij alternatief in een van onze businessformules.

Kies voor een leuk alternatief voor champagne of wijn. We zorgen dat de Finley Mojito, Appletiser, Jupiler 0.0% en andere niet-alcoholische dranken koel staan. Cheers!

Promo op alcoholvrij in jeugdkantines

Ook de Essevee Academie springt mee op de alcoholvrije kar. In de hele maand februari organiseren we een 2 halen, 1 betalen op de Finley Mojito en Appletiser.

Deze actie loopt zowel in het Themacafé in Waregem als in de kantine in Zulte.

Meld je online aan voor Team Essevee!

Tournée Minérale is een campagne van De DrugLijn en de Stichting tegen Kanker. Ze roept op om in februari, voor het eerst of opnieuw, 28 dagen ‘nee’ te zeggen tegen alcohol.

Sluit je hier aan bij Team Essevee en neem deel aan Tournée Minérale. TOPE voor een alcoholvrije maand!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close