3 jaar geleden gepost

#TopeTegenCorona: vraag en aanbod in onze Business app

Social distancing betekent niet dat we niet dichter bij elkaar kunnen kruipen. Figuurlijk dan, en ook digitaal dankzij de Essevee Business Club. op de Essevee Business app kunnen partners van Essevee hun "vraag en aanbod" in deze moeilijke periode kwijt in ons businessnetwerk.

"Vraag en aanbod binnen ons netwerk"

Sinds eind vorige week vinden de businesspartners in het menu een extra onderdeel #TopeTegenCorona. “We weten dat heel wat bedrijven in problemen (kunnen) komen en via het Essevee-netwerk willen we elkaar laten helpen”, zegt Kris Sierens, voorzitter van de Essevee Business Club. “Wie een prangende vraag heeft, kan die via het netwerk stellen en we zijn er van overtuigd dat we ook steeds een antwoord weten te vinden.” Ook wie in deze situatie een concreet aanbod wenst te versturen naar de collega-partners, zal dit ook kunnen doen.

Hebt u als businesspartner nog geen toegang tot de app? Neem dan even contact op met Maarten Moerman (maarten.moerman@essevee.be) om uw account te activeren.

Meld jouw vraag en aanbod via de website

Je hoeft natuurlijk geen businesspartner te zijn om project, idee of vraag door te spelen naar de Essevee Community. Bekijk op essevee.be/TopeTegenCorona alle initiatieven die onze partners nemen of laat zelf je project achter. Waar kunnen wij en ons netwerk u mee helpen?

DEEL DIT ARTIKEL:

Close