2 jaar geleden gepost

#TopeTegenCorona brengt Essevee Community samen

Team Essevee predikt al een tijdje Tope Es Alles Meuglijk en meer dan ooit is deze leuze van toepassing. Terwijl we afstand nemen van elkaar, brengen we elkaar ook dichter bij elkaar. Voetbalclub SV Zulte Waregem en zijn evenementenbureau Ballroom bundelen de talloze initiatieven, projecten en ideeën van hun partners. Maar meer dan dat. Veel bedrijven, verenigingen of doelgroepen ervaren extreme hinder door de coronacrisis. Ook aan hen reiken we de hand. Samen willen we hen door deze moeilijke periode heen helpen.

Businesspartners melden hun projecten, vragen, uitdagingen

Zo wordt, in samenwerking met de Essevee Business Club, een extra toepassing toegevoegd aan de Essevee Business app, waarbij business partners de kracht van de rood-groene community kunnen inzetten. “We weten dat heel wat bedrijven in problemen (kunnen) komen en via het Essevee-netwerk willen we elkaar laten helpen. We willen iedereen die onderneemt laten weten dat ze er niet alleen voor staan”, zegt Kris Sierens, voorzitter van de Essevee Business Club.

“Wie een prangende vraag heeft, zal die via het netwerk kunnen stellen en we zijn er van overtuigd dat we ook steeds een antwoord weten te vinden.” Ook wie in deze situatie een concreet aanbod wenst te versturen naar de collega-partners, zal dit ook kunnen doen.

“Essevee Community staat klaar, ook in bizarre tijden”

“We hebben een prachtige Essevee Community die ook in deze bizarre tijden klaar staat voor elkaar”, vertelt CEO Eddy Cordier. En dat blijkt uit tal van initiatieven.

Alle initiatieven van onze partners

Nog geen week na de eerste verstrengde maatregelen van onze overheid was de levering van 5 miljoen mondmaskers het resultaat van een samenwerking tussen Essevee partners Life, AD Delhaize en luchtvaartbedrijf ALS van hoofdaandeelhouder Tony Beeuwsaert. “We kunnen aan de eerste noden voldoen, zodat onze hulpverleners veiliger kunnen verder werken in deze irreële wereld en dit dankzij de Essevee-band die we allemaal gemeen hebben", vertelt Nicolas Cuypers van Life opgelucht en trots.

Maar daar blijft het niet bij. Ook huiscateraar Gourmet Invent helpt in de strijd tegen COVID-19. Zo wordt hun centrale keuken omgevormd tot een noodkeuken. Op die manier kan de topcateraar uit Gent tot 1.000 maaltijden bereiden voor verschillende doelgroepen uit de zorgsector. De nieuwe noodkeuken moet tegemoet komen aan de stijgende vraag naar takeaway-maaltijden in de zorgsector. Gourmet Invent zorgt zo voor afhaalmaaltijden (voor patiënten) en distributie via warmtekarren. Die maaltijden én hun transport zullen voldoen aan strikte veiligheidsnormen.

Een overzicht van alle initiatieven vindt u op www.essevee.be/TopeTegenCorona. Naast deze fantastische initiatieven van verschillende businesspartners tonen ook de supporters hun medeleven aan iedereen die het in deze periode hard te verduren krijgt. Afgelopen week verschenen spandoeken aan het ziekenhuis in Waregem en boven de E17. Een prachtig gebaar van sfeergroep South Lane Crew in deze onwezenlijke tijden.

Tope Es Alles Meuglijk. Ook nu. Zeker nu.

Deze straffe en hartverwarmende acties verdienen respect. Essevee kan dan ook niet genoeg benadrukken hoe trots het is op zijn supporters en partners. Heb je zelf een project lopen om #TopeTegenCorona te strijden, zoek je een netwerk dat kan helpen bij uw uitdagingen of zit je met een vraag of een van onze partners hulp kan gebruiken?

Registreer uw project!

Aarzel niet om contact op te nemen via www.essevee.be/TopeTegenCorona of lanceer uw vraag/aanbod via de Essevee Business app (enkel voor business partners). Jullie zijn Team Essevee. Tope Es Alles Meuglijk, dankzij jullie.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close