1 jaar geleden gepost

Tope opwarmen voor de wedstrijd

Jullie zijn helemaal terug! Woensdag tegen KV Oostende en zaterdag tegen RSC Anderlecht laten we de Elindus Arena opnieuw daveren. Er geldt nog steeds een drank- en eetverbod in het stadion, maar buiten het stadion kan je terecht op 2 Essevee-fanstanden voor een hap en een drankje.

Warm TOPE met je vrienden op voor de wedstrijd

Net buiten de Elindus Arena zorgen we ervoor dat je met je vrienden, een fris drankje, een hamburger en geweldige beats vooruitblikt op de wedstrijd. Voor de duels met KV Oostende en RSC Anderlecht bouwen we twee Essevee-fanstanden op buiten het stadion.

Zowel in de hoek tussen tribune 2 en 3 (ter hoogte van De Treffer) als in de hoek tussen tribune 3 en 4 (ter hoogte van de Regenboogbrug) kan je terecht om je helemaal voor te bereiden op de wedstrijd. Woensdag openen we de fanstanden om 17.15u. Tijdens de wedstrijd sluiten we even, maar vanaf het laatste fluitsignaal gaan we terug door tot middernacht. Zaterdag openen we de deuren om 18.15u en net zoals de wedstrijd tegen KVO gaan we bij aanvang van de match dicht.

Met jouw abonnement of Essevee-betaalkaart kan je in de fanstanden terecht voor jouw favoriete drankje of snack. Ook onze gloednieuwe merchandise is te koop in de standen.

Scoor nu je tickets voor de volgende thuiswedstrijden

Bovenop onze abonnees zijn er een beperkt aantal losse tickets beschikbaar. Per persoon kan je tot maximaal vier tickets aankopen in de Essevee Shop of online.

IK KOOP NU MIJN TICKETS

Voor de wedstrijd tegen KV Oostende kan je vanaf 17.15 uur ook in de loketten terecht voor de aankoop van jouw tickets.

Voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht kunnen enkel fans die zich reeds voor 1 januari 2022 registreerden online tickets aankopen. De loketten blijven gesloten op deze wedstrijddag.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close