1 jaar geleden gepost

TOPE grenzen blijven verleggen in 2020

Terwijl onze spelers de tweede seizoenshelft voorbereiden in Marbella maakt CEO Eddy Cordier tijd voor een nieuwjaarsboodschap: "TOPE moeten we blijven grenzen verleggen. We koesteren ambitie en gaan op zoek naar succes, op én naast het veld."

Beste supporter, businesspartner
Beste stads- en gemeentebestuur
Beste vrijwilliger
Beste sympathisant

Geniet u er ook van om een nieuw jaar in te stappen met mooie perspectieven? In de Jupiler Pro League strijdt Essevee opnieuw mee voor Play-Off 1 en we hebben uitzicht op een vierde bekerfinale sinds het ontstaan van onze jonge club. Hiermee mogen we beslist stevige maar gezonde ambities koesteren. En dat doet Essevee, zowel op als naast het veld.

TOPE de sportieve uitdagingen aangaan

De 26-koppige selectie van Francky Dury kunnen zich in Marbella in optimale omstandigheden voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Ze werken zich er een week lang in het zweet en kunnen zo het dubbele verlies in Brugge net voor de jaarwissel van zich afschudden. Want sportief zullen we meteen top moeten zijn.

De tweede seizoenshelft start met een thuiswedstrijd tegen KRC Genk, regerend landskampioen en een directe concurrent voor PO1. Hopelijk bent u er ook bij op zondag 19 januari in ons Regenboogstadion. 

Enkele dagen nadien volgt al de heenwedstrijd van de halve finales om de Croky Cup tegen Club Brugge. Met de steun van een roodgroen legioen zal ons team op Jan Breydel boven zichzelf moeten uitstijgen. Dat kan enkel met uw steun en daarom betaalt Essevee de bussen van onze supportersclubs. U maakt de verplaatsing dus gratis.

Op 5 februari hopen we met al onze abonnees en hun vrienden, familie, kennissen, collega’s, … op een kolkend Regenboogstadion om de laatste horde richting Heizel te nemen! 

TOPE hard blijven werken

Achter de schermen zitten we niet stil. Met onze supportersclubs en business partners maken we werk van meer beleving in het stadion en een nauwere band tussen spelers en supporters. De spelers benadrukken ons wekelijks hoe zij zich optrekken aan de positieve sfeer in het Regenboogstadion.

De club blijft daarom ook investeren in de renovatie van het stadion. Tegen KRC Genk maken we voor het eerst gebruik van een vernieuwde audio-installatie in de hoofdtribune. En… we bouwen verder want we willen onze supporters en businesspartners blijven verrassen met nieuwe initiatieven en tegerlijkertijd vasthouden aan onze tradities. Noteerde iedereen al Waregem Netwerkt 2020 en de eerste Tripel Karmeliet Kaartavond in zijn of haar agenda?

TOPE grenzen blijven verleggen

Laat het duidelijk zijn: Essevee is meer dan ooit dé sportieve challenger van de G5. De cijfers in Sport Voetbal Magazine toonden het zwart op wit. Sinds de start van de play-offs pakten alleen de clubs uit de G5 meer punten in de reguliere competitie en PO1. Intussen speelde Essevee twee bekerfinales, Europese campagnes en behaalden we de herfsttitel in 2016 … en dat met een fractie van de middelen die de G5 ter beschikking hebben.

Dat is alleen mogelijk omdat we dit mooie verhaal TOPE schrijven. Op alle vlakken. We weten dat we ook in 2020 op u kunnen rekenen om hieraan verder te werken. Dat sterkt ons om beter te doen. Om verder te gaan. Om onszelf te overtreffen en grenzen te verleggen. Het zijn geen holle woorden, want Tope Es Alles Meuglijk.

Namens Team Essevee wensen wij u een gezond, gelukkig en succesvol 2020.

Met sportieve groeten
Eddy Cordier en het management van SV Zulte Waregem

DEEL DIT ARTIKEL:

Close