2 jaar geleden gepost

Tienkoppig Essevee verliest in Union

DOELPUNTEN

53' Undav 1-0

78' Gano 1-1

85' Sorinola 2-1

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Na een vroege rode kaart voor Sissako diende Essevee heel de wedstrijd te knokken. Union kwam in het begin van de tweede helft op voorsprong via Undav. De vechtersmentaliteit van Essevee werd beloond met een doelpunt van Gano. In de slotfase zorgde een plaatsbal van Sorinola voor de 2-1 eindstand.

TEAM

Union Sint Gilles

49. Moris

2. Nieuwkoop

4. Bager

6. Nielsen

9. Undav

13. Vanzeir

16. Burgess

20. Lynen

25. Marcq

59. Kandouss

94. Lapoussin

Essevee

Essevee

25. Bostyn

11. Srarfi

14. Ciranni

16. Sissako

22. Sørmo

24. Pletinckx

33. Humphreys

6. Hubert

17. Dompé

19. Kutesa

93. Gano

Na nog geen 10 minuten mocht SIssako al gaan douchen wanneer hij rood kreeg van Dierick voor een tackle met de voet vooruit. Union rook zijn kans en kreeg enkele grote kansen. Undav miste van dichtbij onbegrijpelijk en trapte even later ook nog op de paal. Essevee kon af en toe wel gevaarlijk tegenprikken. Twee kopballen van Gano verdienden beter. In het slot van de eerste helft kreeg Essevee zelfs de grootste kans. Srarfi werd afgezonderd voor doel en hij kapte Moris uit. De trap van Bassem ging echter via de lat buiten.

Union kwam gretig uit de kleedkamer. Lynen trapte rakelings naast. De aanvalslust van Union werd dan toch beloond wanneer Undav een aflegger van Lynen voorbij Bistyn trapte. Essevee bleef echter vechten voor wat het waard was en kwam er af en toe goed uit. Op aangeven van Ciranni kon Kutesa vrij uithalen. Moris ging echter goed plat. Ook Dompé kreeg een kans maar kon net niet hard goed afdrukken. Een kwartier voor het einde kon Essevee met 10 tegen 11 dan toch gelijkmaken. Dompé gooide het leer voor doel en aan de tweede paal liep Gano de gelijkmaker binnen, 1-1. Union zette nu alles op alles en Bostyn had een knappe redding in huis op een poging van Mitoma. Vijf minuten voor het einde scoorde Union dan toch de winning gaal. Na een één-twee met Undav plaatste Sorinola het leer in de verste hoek, 2-1. Met 10 tegen 11 was Essevee niet meer bij machte om het tij te doen keren.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close