4 weken geleden gepost

Ticketupdate Essevee - SK Beveren

Zaterdag 3 februari staat het duel met SK Beveren op de planning. Na intern overleg bij politiediensten, burgemeester en club kwam positief advies om de bezoekende fans te ontvangen in de Elindus Arena. 

UPDATE zaterdag 3 februari

Na een nieuw intern overleg kwam het positieve advies dat de bezoekende fans toch worden ontvangen in de Elindus Arena. 

Door de herschikking van de politiediensten kan de wedstrijd van vanavond tegen SK Beveren alsnog doorgaan met de fans van SK Beveren. We danken de burgemeester en politiediensten en zetten alles in gang om de bezoekers van SK Beveren in de beste omstandigheden te ontvangen.

---

Communicatie vrijdag 02 februari

Vrijdagavond besliste de provinciegouverneur van West-Vlaanderen dat op zaterdag 3 februari alle beschikbare politiediensten worden opgevorderd n.a.v. het opgeven van de havenblokkades.
 
Op politiebevel en in opdracht van de burgemeester kunnen we de bezoekende fans van SK Beveren niet ontvangen conform de veiligheidsmaatregelen in de Elindus Arena. Dit betekent dat de wedstrijd zal worden afgewerkt zonder bezoekende supporters.
 
Enkel Essevee-abonnees kunnen tot aan het begin van de wedstrijd nog maximum 4 losse tickets aankopen voor deze wedstrijd. De losse ticketverkoop (niet-abonnees) wordt onmiddellijk stopgezet en ook de stadionloketten blijven zaterdag dicht. 
 
Essevee betreurt dat de wedstrijd niet in normale omstandigheden kan doorgaan, maar begrijpt dat de veiligheid primeert.

Na overleg met de burgemeester kunnen we wel bevestigen dat de wedstrijd met 100% zekerheid zal afgewerkt worden.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close