1 week geleden gepost

Tickets Essevee-RAFC: verstrengde veiligheidsmaatregelen

Op zondag 1 september ontvangt Team Essevee het stamnummer 1 in het Regenboogstadion. Voor de komst van Royal Antwerp FC zijn er verstrengde veiligheidsmaatregelen. Enkel abonnees kunnen extra tickets aankopen en er is geen verkoop aan de loketten.

1 abonnement = tot 4 tickets

Enkel abonnees kunnen tickets aankopen voor deze wedstrijd. Op die manier wensen we supportersvermenging te vermijden en iedereen een aangename voetbalavond te bezorgen. Het is dan ook niet toegelaten* om de tickets door te spelen aan supporters van de bezoekende ploeg.

Iedere abonnee kan maximaal vier tickets aankopen op vertoon van zijn eigen abonnement en identiteitskaart. Daarnaast hebben we alle gegevens (naam, adres, telefoon, e-mail) nodig van de personen die de tickets zullen gebruiken. 

Tickets zijn in de Essevee Shop te koop van dinsdag 20 augustus tot en met zaterdag 31 augustus om 12.00 uur. Er is geen online ticketverkoop en ook de stadionloketten blijven gesloten op de dag van de wedstrijd. De Essevee Shop is op maandag 26 en dinsdag 27 augustus gesloten omwille van Waregem Koerse.

Beschik je over een bon of voucher en twijfel je of deze geldig is voor de wedstrijd tegen RAFC? Contacteer dan onze medewerkers via onze contactpagina.

Ticketprijzen

Hoofdtribune | Vakken 111-116 : 30 euro of 10 euro (-16 jaar)*
Hoofdtribune | Vakken 101-109 : 20 euro of 5 euro (-16 jaar)

Sfeertribune | Vakken 201-205 : 15 euro of 5 euro (-16 jaar)
Vijvertribune | Vakken 311-312 : 20 euro of 10 euro (-16 jaar)
Vijvertribune | Vakken 313-315 : 25 euro of 10 euro (-16 jaar)​​​​​​
Familietribune | Vakken 405-409 : 20 euro of 10 euro (-16 jaar)**

* Op de vakken 113 en 114 is geen losse ticketverkoop. Deze plaatsen worden enkel in combinatie met een businessformule aangeboden. Meer informatie vind je op essevee.be/business of via mail op business@essevee.be.
** Familieticket op tribune 4: 1 volwassene + 1 -16-jarige betalen 25 euro op de vakken 405-409.

Abonnementen blijven beschikbaar

Nog tot eind augustus kan je een abonnement in huis halen voor Essevee. Zo mis je geen bal van het nieuwe seizoen en geniet je van alle voordelen van een seizoenkaart.

NU BESTELLEN

Abonnementen zijn beschikbaar vanaf 190 euro. Reserveer nu jouw vaste plaats in het Regenboogstadion in de Essevee Shop of op essevee.tickethour.be!

Bezoekers

Supporters van RAFC kunnen zich wenden tot de dienst Ticketing van hun club. Er is een combiregeling van kracht.

* Toeschouwers die zich in de thuisvakken manifesteren als supporter van de bezoekende ploegen zullen worden verzocht om het stadion te verlaten. Bij overlast kan, conform de wetgeving, een pv worden opgemaakt tegen de aankoper en tegen de gebruiker.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close