7 maanden geleden gepost

Ticketinformatie: Sparta Rotterdam - Essevee

Zaterdag 22 juli trekt Essevee naar Nederland voor een oefenduel met Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld op de terreinen van FC Axel en niet op deze van VV Goes zoals eerder gecommuniceerd. Ontdek alle informatie hieronder.

De oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam is verplaatst naar het sportcomplex van FC Axel. De datum en het tijdstip van deze wedstrijd zijn ongewijzigd.

Eerder werd bekend dat de oefenwedstrijd Sparta Rotterdam – Zulte Waregem in Goes gespeeld zou worden. In de afgelopen weken is echter gebleken dat de velden in Goes momenteel in een onvoldoende staat zijn om deze wedstrijd te faciliteren. Na deze constatering werd door de betrokken partijen alle zeilen bijgezet om deze wedstrijd alsnog, mét publiek, op een andere locatie te spelen. We danken alle betrokkenen dat deze mogelijkheid is gevonden bij FC Axel.

Praktische informatie

  • Sparta Rotterdam – Zulte Waregem: Zaterdag 22 juli – 14.00 uur
  • Locatie: Sportlaan 11, 4571 CA Axel

Ticketinformatie
Tickets voor deze wedstrijd zijn online verkrijgbaar en op de wedstrijddag zelf aan de loketten bij FC Axel (vanaf 12:30 uur). Er zijn voor deze oefenwedstrijd geen tickets beschikbaar in de Essevee Shop.

  • Volwassenen: 12,50 euro
  • Jongeren (-18): 7,50 euro

TICKETS

Je komt terecht op de website van VV Goes om jouw ticket aan te kopen. Jouw aangekochte ticket via deze site is geldig voor de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Essevee.

De opbrengsten van de ticketverkoop gaan naar Stichting ALS.

Let op: Reeds gekochte e-tickets blijven geldig! De mensen die online reeds een e-ticket hebben gekocht, hebben vanuit De Zeeuwse vandaag een mail ontvangen over de wijziging van de locatie.

SPANGENAREN vs SLC

Voor de wedstrijd Sparta Rotterdam - Essevee, nemen de twee bevriende supportersgroepen het tegen elkaar op in een onderling duel. Een unieke supporterswedstrijd die jij absoluut niet wil missen. Net zoals de oefenwedstrijd van de A-kern in de namiddag, zal de wedstrijd plaatsvinden op de terreinen van FC Axel. Het duel tussen de Spangenaren en South Lane Crew wordt om 11.00 uur afgetrapt.

Opgelet! Enkel fans die een ticket hebben voor de wedstrijd van de A-kern kunnen deze wedstrijd bijwonen.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close