2 jaar geleden gepost

Ticketinfo: Essevee - Beerschot

Zondag 28 november krijgen we Beerschot op bezoek in de Elindus Arena. Het duel met de Kielse Ratten wordt om 16.00 uur afgetrapt.

Hoe koop ik een ticket voor Essevee - Beerschot?

Tot en met zaterdag 27 november 12.00 uur kan je in de Essevee Shop tickets aankopen voor het duel met Beerschot. Online scoor jij jouw ticket tot zondag 28 november 16.00 uur.

IK KOOP NU MIJN TICKETS

Voor de last-minute beslissers openen de stadionloketten vanaf 14.30 uur. Voor de bezoekende supporters geldt een combiregeling waardoor zij zich moeten melden tot de ticketingdienst van de club.

Bestel online of kom langs in de Essevee Shop

Kom je graag langs in de Essevee Shop voor jouw tickets? Onze Essevee Shop is open van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 uur tot 12.00 uur en 14.00 uur tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag (zondag 28 november) kan je ook van 13.00 tot 16.00 uur in de Essevee Shop terecht.

Coronamaatregelen

TOPE supporteren we vanop de tribunes voor ons Essevee. Om dit ook de volgende wedstrijden te kunnen, dragen we met z'n allen ons mondmasker wanneer we de Elindus Arena binnenkomen. Daarnaast is het nog steeds verplicht om je Covid Safe Ticket voor te leggen aan de ingangen van het stadion.

Consumeren dat mag zondag enkel vanop de eigen zit- of staanplaats. Via in-seat delivery bestel en ontvang jij jouw favoriete drankjes op jouw plaats.

Hoe werkt In-Seat Delivery?

  1. Download de Jupiler app (AndroidiOS) en registreer eenmalig op de app. (18+)
  2. Kies rechtsonder voor “BESTEL”.
  3.  Selecteer het Regenboogstadion op de kaart of in de lijst.
  4. Kies jouw vak, rij en plaats en bestel jouw drankjes & snacks.
  5. Reken af met jouw cashless betaalkaart. Je hebt het kaartnummer op de achterzijde van je abonnement of betaalkaart nodig.

Je bestelling wordt afgewerkt en onze runner levert jouw bestelling gratis in jouw bubbel. Heb je geen smartphone of is je batterij plat? Dan kan je bestellen bij de Jupiler Crew die je verder helpen met een aankoop

DEEL DIT ARTIKEL:

Close