2 weken geleden gepost

Third kit 23/24: A touch of gold

Naar aanleiding van de Croky Cup-wedstrijd tegen Sint-Lenaarts stelt Essevee nu ook haar derde wedstrijdshirt voor, waarmee we een ode brengen aan de 10e verjaardag van de Gouden Schoen van Essevee-legende Thorgan Hazard. Een absolute Limited Edition in midnight blue en goud!

Donkerblauw

Net als vorig seizoen én het seizoen 1993-1994 zullen onze Boeren in een midnight blue wedstrijdshirt ten strijde trekken. Het nachtelijke blauw staat voor stabiliteit en betrouwbaarheid, twee pilaren waarop de geschiedenis van Essevee steunt en waarop we ook in de toekomst willen verder bouwen. De rode lijnen op de borst, in de kraag en op de short geven de outfit opnieuw een moderne en dynamische toets.

Gouden details

Opvallend dit seizoen zijn de gouden details. Ook in ons derde shirt kregen alle partnerlogo’s dezelfde kleur. Dit seizoen is het exact tien jaar geleden dat Essevee-legende Thorgan Hazard de Gouden Schoen won aan de Gaverbeek, en ter ere van die verjaardag kregen alle logo’s op het shirt een gouden kleur. De combinatie van de gouden logo’s met het midnight blue zorgt dan ook voor een stijlvol en elegant geheel.

Ook Essevee Women krijgen voor het eerst een derde wedstrijdoutfit, maar bij hen zullen de gouden logo’s allemaal wit zijn, gelijkaardig aan het away shirt van vorig seizoen.

Limited edition

Net zoals het winnen van de Gouden Schoen een exclusief voorrecht is, zal ook dit derde shirt in beperkte oplage beschikbaar zijn. Slechts een kleine 50 exemplaren van de volwassen maten (M-3XL) zullen aangekocht kunnen worden in de Essevee Shop. Het tribute shirt wordt niet online verkocht, en is ook niet beschikbaar in kindermaten. Kortom een echte limited edition die je in huis wil!

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close