1 jaar geleden gepost

The Farm: best in the field

Zulte Waregem is een familieclub in volle groei. Een club die ook in de toekomst wil investeren. Daarom lanceert Essevee nu The Farm, waarbij het oefencomplex in Zulte volledig omgevormd wordt tot het opleidingscentrum van onze club.

“Best in the field”, zo omschrijven we de nieuwe thuis voor onze Essevee Academie. In The Farm willen we onze jeugd opleiden met de normen en waarden van een trotse boer. Een boer voelt zich het meest thuis op zijn veld en bereikt zijn dromen door te wroeten en te ploeteren. Hard werken staat centraal, maar ook plezier primeert op onze velden. In The Farm planten we de zaadjes voor de toekomst. Samen groeien om een goede oogst vol met jong talent op te leiden. The Farm wordt de plaats waar onze jonge boeren zich volop kunnen ontwikkelen als speler, maar ook als mens.

Omdat we onze Essevee Academie zich in de beste omstandigheden willen laten ontwikkelen, staken we The Farm in een volledig nieuw jasje. Een boer moet zich comfortabel voelen op zijn veld, daarom investeerden we in een gloednieuw kunstgrasveld. Ook de kleedkamers ondergingen een metamorfose met een fris likje verf. En als laatste kreeg ook de tribune een opfrissing en werd ze helemaal gerenoveerd met nieuwe zitjes.

The Farm wordt de thuisbasis voor heel wat van onze jongste boeren, maar ook Jong Essevee, Essevee Women en Dames Eerste Nationale zullen daar aan het werk te zien zijn. De toegang tot de wedstrijden van onze Essevee Academie zal gratis zijn. Wie Jong Essevee én Essevee Women wil aanmoedigen gedurende het hele seizoen, kan als abonnee voor maar 50 euro The Farm betreden. Niet-abonnees kunnen een seizoenskaart bemachtigen voor 100 euro. Een abonnement voor The Farm is alleen verkrijgbaar in de Essevee Shop. De verkoop start vanaf dinsdag 2 augustus.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close