3 jaar geleden gepost

#TeamEssevee bezoekt 20ste jaar op rij ziekenhuis in Waregem

Tegelijk met het ontstaan van de club, was er de geboorte van een echte clubtraditie. Elk jaar (nu al voor de 20ste keer) trekt Essevee naar het OLV-ziekenhuis om de mensen tijdens de eindejaarsperiode een hart onder de riem te steken. Ook in dit covid-jaar is dat niet anders.

In normale tijden trekken de spelers, samen met de staf, naar de patiënten en zorgverleners om hen persoonlijk te steunen tijdens de eindejaarsperiode. Omwille van de covid-crisis was dit nu, op deze manier, niet mogelijk. Toch wouden wij deze traditie absoluut in ere houden en de mensen, vanop afstand, een hart onder de riem te steken en trokken we op pad in het kader van Avond van het Hart.

"Het zijn erg bijzondere en moeilijke tijden. Covid heeft ons, maar vooral jullie, enorm veel pijn gedaan. Maar ik weet dat jullie sterk zijn en dat we hier samen sterker zullen uitkomen", vertelt coach Francky Dury als boodschap aan het personeel en de patiënten.

"2020 was een erg lastig jaar voor toekomstige mama's. De zwangerschap, de geboorte, de eerste momenten van het kind... Het zijn allemaal fantastische momenten die we in normale tijden delen met familie en vrienden. Gezien de omstandigheden is dit nu moeilijker. Desondanks willen we de kersverse mama's ondersteunen met een leuke verrassing van de Baby's Corner", vertelt Sonia Pypaert van The Baby's Corner.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close