1 jaar geleden gepost

Team Essevee zet extra in op Esports!

Duels worden niet langer alleen tussen de lijnen uitgevochten maar de laatste jaren ook van achter het televisiescherm. Tijdens de Proximus ePro League strijden 16 teams met hun esporter voor de titel in België. 

Nicolas Persoons (Nycom) trad vorig seizoen al aan als Esporter van #TeamEssevee. Hij behaalde een knappe vierde plaats in het eerste seizoen Proximus ePro League. Dit seizoen wil SV Zulte Waregem nog sterker aanwezig zijn en koos daarom voor een extra schakel in het team. Welkom Geoffrey Meghoe!

Geoffrey is 28 jaar en speelt nog maar drie jaar intensief FIFA. Maar dat zou je niet zeggen wanneer je zijn palmares ziet. Hij haalde reeds de FUT Champions Cup in Barcelona en de play-offs in Amsterdam, waar hij zich net niet kwalificeerde voor het eindtoernooi. Daarnaast is hij op Xbox niet weg te denken uit de top 100 en mikt hij op een vaste plaats bij de beste tien spelers ter wereld.

Zijn grootste troef is zijn defensieve kracht. Je kan hem hier nauwelijks op een fout betrappen wat van hem een zeer moeilijke tegenstander maakt. Zijn aanvallende kracht ziet hij dan weer als een werkpunt. Hij kan hier nog efficiënter in worden. Al weet hij dat hij met 1 doelpunt de wedstrijd wel in een definitieve plooi kan leggen.

Vanaf nu kan je ook alle avonturen van Nicolas en Geoffrey volgen via hun kanaal op Instagram! Volg @essevee_esports nu om geen (virtuele) bal te missen van Team Essevee!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close